KUJDES !
Faqja 1 e 1 • Share •
KUJDES !
KUJDES !
Thirrja e entiteteve eshte hapje e nje dimenzioni ku personi qe e praktikon nuk ka siguri te plote.
Nuk dihen (parashikohen) pasojat nga kjo pervoje.
Shume persona qe kane praktikuar kete pervoje kane qene deshmitare te saj dhe kane qene viktime te fenomeneve te pashpjegueshme dhe frikesuese.
Me se miri eshte te praktikohet me nje respekt te thelle per entitetin qe e therrasim, duhet te keni nje mendje te kthjellet dhe te neutrale, kontolloni seancen dhe udhehiqne seriozisht.
Mos harroni asnjehere qe eshte shume veshtire te arrini qe te bashkoheni me personin qe doni te komunikoni, dhe qe entitete negative nga astrali i ulet kane lakmi te pergjigjen ne keto pervoja.
Gjate ēdo seance, mbrohuni duke vizuailizuar nje fluske drite, energjie, qe sherben si mburoje shpirterore, dhe mos leni as nje entitet te ju destabilizoj apo te hyje ne kete mburoje te mbrojtjes.
Pra, KUJDES !
Thirrja e entiteteve eshte hapje e nje dimenzioni ku personi qe e praktikon nuk ka siguri te plote.
Nuk dihen (parashikohen) pasojat nga kjo pervoje.
Shume persona qe kane praktikuar kete pervoje kane qene deshmitare te saj dhe kane qene viktime te fenomeneve te pashpjegueshme dhe frikesuese.
Me se miri eshte te praktikohet me nje respekt te thelle per entitetin qe e therrasim, duhet te keni nje mendje te kthjellet dhe te neutrale, kontolloni seancen dhe udhehiqne seriozisht.
Mos harroni asnjehere qe eshte shume veshtire te arrini qe te bashkoheni me personin qe doni te komunikoni, dhe qe entitete negative nga astrali i ulet kane lakmi te pergjigjen ne keto pervoja.
Gjate ēdo seance, mbrohuni duke vizuailizuar nje fluske drite, energjie, qe sherben si mburoje shpirterore, dhe mos leni as nje entitet te ju destabilizoj apo te hyje ne kete mburoje te mbrojtjes.
Pra, KUJDES !
Explorer- Shkrime: 984
Re: KUJDES !
Ne te ardhmen do te postoj rituale magjike dhe desha te ju bej me dije qe une personalisht nuk marre asnje pergjegjesi per efektet dhe pasojat e perdorimit te saj.
Dhe se duhet ta dini qe heret a vone do e paguani ēmimin e saj.
Magjistari
Dhe se duhet ta dini qe heret a vone do e paguani ēmimin e saj.
Magjistari

magjistari- Shkrime: 228
Pyetje per magjistarin
Pershendetje ... desha te di se nga i ke mesuar keto gjera, ke lexuar libra magjie, pervoje vetjake, apo diēka tjeter ? Me intereson origjina e tyre ... flm

erikson- Shkrime: 38
mezi pres ti shoh ato rituale magjike se dua ti provoj dhe po shkaktuan deme do ti ndreqi magistari pasi sic ka emrin ashtu ka edhe profesionin

i panjohuri- Shkrime: 79
KUJDES
PERSHENDETJE UNE JAM LEDIONI MAGJISTAR MUND TE DI SE KUR DO TE NA JEPNI RITIN PER TE KOMUNIKUAR ME ENTIENTET
LEDION- Shkrime: 17
jemi ne pritje
Une e di nje rit qe kam ndegjuar.
Perbersite pak a shum jane:
Qiri, gote, alfabeti, pasqyre me duket dhe disa gjera tjera.
Ne lagjen time ku kam jetuar ne qytetin tim, ne vitin 1996, disa vajza aty ne lagjen time, e kane praktikuar ket rit apo kete thirrje te shpirterave.
Ne momentet kur kane qene duke e bere thirrjen kane bere nje gabim dhe kan filluar sendet ne objektin ku kane qene te drridhen dhe te thehen gjerat.
Por tash ajo shtepi eshte e boshatisur nuk jeton askush aty, ato vajzat jane martuar dhe jetojn me familjet e tyre.
Por ne ate shtepi ku e kane bere kete lloj riti para 13-14 viteve, nuk esht e rehatshme per jetese, nuk e di se cili ka qene gabimi i tyre gjate ritualit.
Perbersite pak a shum jane:
Qiri, gote, alfabeti, pasqyre me duket dhe disa gjera tjera.
Ne lagjen time ku kam jetuar ne qytetin tim, ne vitin 1996, disa vajza aty ne lagjen time, e kane praktikuar ket rit apo kete thirrje te shpirterave.
Ne momentet kur kane qene duke e bere thirrjen kane bere nje gabim dhe kan filluar sendet ne objektin ku kane qene te drridhen dhe te thehen gjerat.
Por tash ajo shtepi eshte e boshatisur nuk jeton askush aty, ato vajzat jane martuar dhe jetojn me familjet e tyre.
Por ne ate shtepi ku e kane bere kete lloj riti para 13-14 viteve, nuk esht e rehatshme per jetese, nuk e di se cili ka qene gabimi i tyre gjate ritualit.

The-Moon- Shkrime: 30
Pyetje per magjistarin
Magjistar si eshte menyra per ti thirur demonet dhe per te komunikuar me ta?
marjo- Shkrime: 3
marjo shkruajti:Magjistar si eshte menyra per ti thirur demonet dhe per te komunikuar me ta?
Per te bere thirrje demoneve duhet te posedosh pervoje ne magji dhe asesi nuk duhet te jesh fillestar.
Demoni mund te shfaqet edhe ne planin fizike, qe per dike mund te shkaktoje frike te madhe apo edhe me rende lajthitje psiqike, kuptohet nese eshte i ndjeshem dhe papervoje.
Po ashtu duhet bere dallim mes thirrjes se nje shpirti dhe demoni.
Perveē pervojes qe duhet ta posedosh duhet te kesh edhe nje psikologji dhe besim te fort ne vetvete prej betoni.

magjistari- Shkrime: 228
jam shum kureshtare te di..oke zemse bera ritualin e asaj magjise me kthy dashurin e vjeter ka ndonje pasoj kjo??????
erblinablina- Shkrime: 2
magjia
mirembrema ' me kane bere magji ,idashur magjistar si mund te me ndihmosh per kete . flm

bardha56- Shkrime: 31
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Mantra
» Implantimi Digjital
» Protokolli i gjashtė i masonėve
» Leximi i mendjes
» Endrra me e ēuditshme qe s'e harroj
» Thėnje,tregim dhe kėshilla Sufiste
» Aforizma - Thėnie filozofike
» Masonet - Sekreti