EXPLORER UNIVERS
Paralajmėrim !
Nėse jeni plotėsisht tė qetė dhe tė kėnaqur me kėndvėshtrimin e veēantė qė keni pėr njerėzimin, historinė, fenė dhe botėn nė tėrėsi, mos lexoni mė tej.
Ndryshe nga ju kėrkohet qė tė jeni mendjehapur, tė mos izoloheni pas njė doktrine tė vetme, tė merrni gjithēka me dyshim dhe nė fund do ta gjeni vetė tė vėrtetėn.
Kjo faqe ėshtė alternative dhe nuk ka pėrkatėsi fetare, komuniteti apo sekti.Ēdo njeri ėshtė i lirė tė mendojė, besojė dhe tė jetojė ashtu si dėshiron.
Nuk preferohet hyrja nėn moshen 18-vjeēare !

KUJDES !

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

KUJDES !

Mesazh  Explorer prej 16.01.09 16:44

KUJDES !

Thirrja e entiteteve eshte hapje e nje dimenzioni ku personi qe e praktikon nuk ka siguri te plote.

Nuk dihen (parashikohen) pasojat nga kjo pervoje.

Shume persona qe kane praktikuar kete pervoje kane qene deshmitare te saj dhe kane qene viktime te fenomeneve te pashpjegueshme dhe frikesuese.

Me se miri eshte te praktikohet me nje respekt te thelle per entitetin qe e therrasim, duhet te keni nje mendje te kthjellet dhe te neutrale, kontolloni seancen dhe udhehiqne seriozisht.

Mos harroni asnjehere qe eshte shume veshtire te arrini qe te bashkoheni me personin qe doni te komunikoni, dhe qe entitete negative nga astrali i ulet kane lakmi te pergjigjen ne keto pervoja.

Gjate ēdo seance, mbrohuni duke vizuailizuar nje fluske drite, energjie, qe sherben si mburoje shpirterore, dhe mos leni as nje entitet te ju destabilizoj apo te hyje ne kete mburoje te mbrojtjes.

Pra, KUJDES !

Explorer

Shkrime: 984

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: KUJDES !

Mesazh  magjistari prej 21.09.09 16:37

Ne te ardhmen do te postoj rituale magjike dhe desha te ju bej me dije qe une personalisht nuk marre asnje pergjegjesi per efektet dhe pasojat e perdorimit te saj.

Dhe se duhet ta dini qe heret a vone do e paguani ēmimin e saj.

Magjistari

magjistari

Shkrime: 228

hi

Mesazh  devi prej 21.09.09 17:38

flm per keshillen magjistari..gjithashtu edhe per materialin..

devi

Shkrime: 11

Pyetje per magjistarin

Mesazh  erikson prej 22.09.09 13:30

Pershendetje ... desha te di se nga i ke mesuar keto gjera, ke lexuar libra magjie, pervoje vetjake, apo diēka tjeter ? Me intereson origjina e tyre ... flm

erikson

Shkrime: 38

Mesazh  magjistari prej 22.09.09 14:14

Te gjitha nga pak ...:)

magjistari

Mesazh  i panjohuri prej 01.12.09 20:07

mezi pres ti shoh ato rituale magjike se dua ti provoj dhe po shkaktuan deme do ti ndreqi magistari pasi sic ka emrin ashtu ka edhe profesionin

i panjohuri

Shkrime: 79

KUJDES

Mesazh  LEDION prej 02.01.10 19:15

PERSHENDETJE UNE JAM LEDIONI MAGJISTAR MUND TE DI SE KUR DO TE NA JEPNI RITIN PER TE KOMUNIKUAR ME ENTIENTET

LEDION

Shkrime: 17

jemi ne pritje

Mesazh  The-Moon prej 19.02.10 17:34

Une e di nje rit qe kam ndegjuar.

Perbersite pak a shum jane:

Qiri, gote, alfabeti, pasqyre me duket dhe disa gjera tjera.

Ne lagjen time ku kam jetuar ne qytetin tim, ne vitin 1996, disa vajza aty ne lagjen time, e kane praktikuar ket rit apo kete thirrje te shpirterave.

Ne momentet kur kane qene duke e bere thirrjen kane bere nje gabim dhe kan filluar sendet ne objektin ku kane qene te drridhen dhe te thehen gjerat.

Por tash ajo shtepi eshte e boshatisur nuk jeton askush aty, ato vajzat jane martuar dhe jetojn me familjet e tyre.

Por ne ate shtepi ku e kane bere kete lloj riti para 13-14 viteve, nuk esht e rehatshme per jetese, nuk e di se cili ka qene gabimi i tyre gjate ritualit.

The-Moon

Shkrime: 30

Pyetje per magjistarin

Mesazh  marjo prej 25.05.10 0:56

Magjistar si eshte menyra per ti thirur demonet dhe per te komunikuar me ta?

marjo

Shkrime: 3

Mesazh  magjistari prej 09.06.10 13:22

marjo shkruajti:Magjistar si eshte menyra per ti thirur demonet dhe per te komunikuar me ta?

Per te bere thirrje demoneve duhet te posedosh pervoje ne magji dhe asesi nuk duhet te jesh fillestar.
Demoni mund te shfaqet edhe ne planin fizike, qe per dike mund te shkaktoje frike te madhe apo edhe me rende lajthitje psiqike, kuptohet nese eshte i ndjeshem dhe papervoje.
Po ashtu duhet bere dallim mes thirrjes se nje shpirti dhe demoni.
Perveē pervojes qe duhet ta posedosh duhet te kesh edhe nje psikologji dhe besim te fort ne vetvete prej betoni.

magjistari

Mesazh  erblinablina prej 12.08.10 22:53

jam shum kureshtare te di..oke zemse bera ritualin e asaj magjise me kthy dashurin e vjeter ka ndonje pasoj kjo??????

erblinablina

Shkrime: 2

magjia

Mesazh  bardha56 prej 12.08.10 23:00

mirembrema ' me kane bere magji ,idashur magjistar si mund te me ndihmosh per kete . flm

bardha56

Shkrime: 31

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi