Ēfare do te thote kjo enderr?
Faqja 1 e 1 • Share •
Ēfare do te thote kjo enderr?
sikur isha ne nje supermarket me nje kushuriren time dhe me maman time, pas ca min ato nuk jan me aty as punojset e supermarketit nuk ishin me aty, une isha vetem edhe fillova te shikoja ca gjera te cuditshme pastaj isha ne shpi prap vetem dhe kisha shum frik dhe thosha qe jam ne enderr, me von isha ne nje dyqan me nje femij te vogel te cilin mundohesha ta mbroja nga ato gjerat e cuditshme qe kisha par ne supermarket aty vjen nje burr qe nuk e njihja edhe i jep ktit feemijes nje varse ai kur ve varsen semuret edhe jasht dyqanit filluan te ziheshin una marr femijen dhe iki me vrap i heq varsen (por gjat ksaj kohe me ne ishin dhe 2 qen qe her her ishin mace) pasi i heq varsen femijes shkoj ne shpi me disa ish miqt e mi dhe i trembeshin disa mizave te vogla una kisha shum frik dhe shtrihem ne divan duke u dridhur nga frika ndez tv dhe degjoj muzik dhe thosha me vete "jam ne enderr",, si mund te shpjegohet kjo?

fero- 9
niku magic man
per mendimin tim ose ke pasur STRES ose e ke rendu trurin me pun por kryesisht jam i bindur asgje shqetsuese

niku magic mana 
- 60
Re: Ēfare do te thote kjo enderr?
cdo te thot te shikosh ne enderr sikur hipen ne avion dhe nisesh ne fluturim posht shikoja shtepi te bukura dhe shum gjelberim edhe ne ket fluturim una isha shum e gezuar.

fero- 9
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi