Shpjegimi i endrres suaj - 3
Faqja 10 e 10 • Share •
Faqja 10 e 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
First topic message reminder :
[Only admins are allowed to see this image]
...
[Only admins are allowed to see this image]
...
Edituar pėr herė tė fundit nga Elizza nė 02.05.11 1:23, edituar 1 herė gjithsej

Elizza- Shkrime: 1091
SHKA DMTH me pa BURGUN ne enderr
E nderuar z. Eliza, deshta te ju pyes shka dmth. me pa ne enderr Burgun. Vellau im e ka pa vellaun tjeter ne enderr..qe dy her esht tu e pa ket enderr, kinse e merrshin e mshelshin vellaun ne burg. a ka mundsi me ma spjegu?
me nderime
vlb
me nderime
vlb
VLB- Shkrime: 15
Enderr e pshtjellt
E nderuara z. Eliza,
kam prap nje pytje per nje enderr. Shka don me than, me pa enderr, demek dojshin me nda interesin djemt e halles..edhe disi me dilke halla ne enderr (ajo ka vdek qe 8 vite) edhe u merakoske qe dojshin me ju nda djemt un disi ja bajsha mos e ki dert, se nuk esht tragjike mu nda.. Edhe ne fund e di qe hajsha fllok..shka don me than te lutem me trego..edhe diqysh ni dasem te agja im..vetem kallabllak shisha amo nuse me vello jo.
me nderime
vlb
kam prap nje pytje per nje enderr. Shka don me than, me pa enderr, demek dojshin me nda interesin djemt e halles..edhe disi me dilke halla ne enderr (ajo ka vdek qe 8 vite) edhe u merakoske qe dojshin me ju nda djemt un disi ja bajsha mos e ki dert, se nuk esht tragjike mu nda.. Edhe ne fund e di qe hajsha fllok..shka don me than te lutem me trego..edhe diqysh ni dasem te agja im..vetem kallabllak shisha amo nuse me vello jo.
me nderime
vlb
Re: Shpjegimi i endrres suaj - 3
Mbrem pash nje enderr me nje shoqe kishe shkova tek ajo e burri i saj donte t'ma blente veturen, pastaj me do brrum une kishe duke e be diqka shume pshtjellet, mirpo qka eshte me me rendesi nuk e di se ku shkova edhe me duket kishe dojasha me i fol nanes mirpo ai ishte baba dhe e perqafova shume po dhe ai mua, edhe pse une e dija qe eshte i vdekur mirpo atij vetem i shkelqeje fetyra, ju lutem te me shpjegoni se cka dmth kjo.
adonisa- Shkrime: 10
endrat
cfare do te thote kur shikon endra te frikshme per nje kihe te gjate dhe cdo dite me rralle...ju faleminderit
eneda- Shkrime: 1
nga Zeri prej18/11/11
[quote="Elizza"]Shpjegimi i endrres suaj - 3
Elizza cfare do te thote kur shikon ne ender nje femije gjinia mashkull e qe e kishte komplet fytin sikur te kishe mbjell kerpurdha ne ate moment eshikon edhe kunata ime dhe ja keput nje por pastaj nuk ndodhi asgje vetem e ishte shum e shpifur si pamje e doktoret kishin thenen qe nuk do roje
Elizza cfare do te thote kur shikon ne ender nje femije gjinia mashkull e qe e kishte komplet fytin sikur te kishe mbjell kerpurdha ne ate moment eshikon edhe kunata ime dhe ja keput nje por pastaj nuk ndodhi asgje vetem e ishte shum e shpifur si pamje e doktoret kishin thenen qe nuk do roje
zare gaci- Shkrime: 1
[quote="zare gaci"]
Fėmija i sėmurė paraqet stonim, probleme, ndryshime tė pakėndshme. Sėmundja e tij mund tė jetė edhe simbolike e paaftėsisė suaj pėr tu pėrball me disa cėshtje. Ajo ka tė bėj me fytin, e sėmundjet e fytit paraqesin vėshtirsitė e thėnies sė asaj qė mendoni, ndjenjėn e kėrcėnuar dhe pamundėsinė e shprehjes sė vetes. Fyti i fėmijės duket me kėrpudha e qė tregon vendimet e pamatura, gjėrat vinė shpejt dhe kanė tendencė tė zhduken po aq shpejt. Mėsoni t'i vlersoni ato, e tė merrni mė tė mirėn.
Elizza shkruajti:Shpjegimi i endrres suaj - 3
Fėmija i sėmurė paraqet stonim, probleme, ndryshime tė pakėndshme. Sėmundja e tij mund tė jetė edhe simbolike e paaftėsisė suaj pėr tu pėrball me disa cėshtje. Ajo ka tė bėj me fytin, e sėmundjet e fytit paraqesin vėshtirsitė e thėnies sė asaj qė mendoni, ndjenjėn e kėrcėnuar dhe pamundėsinė e shprehjes sė vetes. Fyti i fėmijės duket me kėrpudha e qė tregon vendimet e pamatura, gjėrat vinė shpejt dhe kanė tendencė tė zhduken po aq shpejt. Mėsoni t'i vlersoni ato, e tė merrni mė tė mirėn.
klejvja shkruajti:eliza ka mundesi nje adrese ku mund te komunikojme privatesisht?
Mė shkruaj Mp.
adonisa shkruajti:Mbrem pash nje enderr me nje shoqe kishe shkova tek ajo e burri i saj donte t'ma blente veturen, pastaj me do brrum une kishe duke e be diqka shume pshtjellet, mirpo qka eshte me me rendesi nuk e di se ku shkova edhe me duket kishe dojasha me i fol nanes mirpo ai ishte baba dhe e perqafova shume po dhe ai mua, edhe pse une e dija qe eshte i vdekur mirpo atij vetem i shkelqeje fetyra, ju lutem te me shpjegoni se cka dmth kjo.
Brumi paraqet mundėsitė dhe aftėsitė krijuese, por edhe shtimin e parave.
Endrrat me tė vdekur shpesh janė njė mėnyrė pėr ta kompenzuar humbjen, pėrqafimi dhe shkėlqimi i fytyrės sė tij paraqet njė tė mirė tė afėrt pėr ju. Shkėlqimi paraqet hyjni, vetėdije tė lartė dhe anėn shpirtėrore. Mbase jeni nė filim apo nė mes tė dickaje dhe kjo paraqet miratimin dhe vlerėsimin e veprimeve tuaja. Simbolet e tilla ju japin siguri se ju jeni nė rrugėn e duhur.
VLB shkruajti:E nderuar z. Eliza, deshta te ju pyes shka dmth. me pa ne enderr Burgun. Vellau im e ka pa vellaun tjeter ne enderr..qe dy her esht tu e pa ket enderr, kinse e merrshin e mshelshin vellaun ne burg. a ka mundsi me ma spjegu?
me nderime
vlb
Burgu paraqet pakėnaqėsi nė jetė, provė emocionale, detyrim, vetmi, probleme me shėndet prej nga do tė mėson diqka nė mėnyrė jo tė zakonshme. Kjo tregon se njė aspekt tė vetes nuk mund ta shpreh lirisht dhe mendon se dikush apo diēka e kufizon. Burgu tregon se ėshtė duke u censuruar nė disa zona tė jetės.

dreamgirl shkruajti:zonja eliza.esht hera e dyt qe e postoj kte enderr.te lutem mund te me jepni nje pergjigje??..kam pare nje enderr sikur i dashuri im me dhuroi nje unaz me diamante shum te shtrenjte dhe e vendosa ne gisht..cdo te thote kjo enderr..ju flm
Unaza me diamante simbolizon tėrėsinė emocionale, vazhdimėsinė, angazhimet dhe dashurinė. Poashtu, diamantet qė shkėlqejnė pėrfaqėsojnė gjetjen e qartėsisė nė ēėshtjet qė kanė qenė tė turbullta pėr ju deri mė tani. E tėrė kjo nėnkupton angazhimin tuaj pėr marrėdhėnien tuaj ose njė pėrpjekje tė re. Ju jeni besnik i idealeve tuaja, pėrgjegjėsive, ose besimeve.

TamaraTami shkruajti:Pershendetje zonja\zonjusha Eliz...
Mund te ma shpjegosh endrren time te lutem une shoh ne enderr nje djal qe e dua por sjemi takuar me par thjesht permes msn, edhe ati i pelqej e shoh shum shpesh ne enderr, por me pas nuk i mbaj mend te teren vetem pak, nganjeher po edhe pse asnjhere sjemi par shum shpesh me shfaqet ne enderra dhe paraqitet aty se me dashuron, me fjal te mira, po s embaj mend enderrat me pas e di qe duket paksa qesharake por desha ta di qfar do te thot mos do bahskohemi shum shpejt a po qfare??
Endrrat nė lidhje me kėtė person janė vetėm kompenzim i reales, ku ju nuk merrni mjaft dashuri dhe pėr momentin janė projeksione tė dėshirave.

ludovigtarot shkruajti:2 enderra kisha:
1. kur dikush te jep lek ne enderr cfare do te thot??? konkretisht me dha 270 euro dhe mbaj mend qe u kenaqa,,,nuk ishin lek dhurat por ishte rrog,,,nderkohe qe un rrogen nuk e kam aq,,,cfare do te thot????
2. te shohesh nje person me nje veshje provokuese dhe ndjellese per mua duke ber xhiro me biciklet neper qytet si dhe trupi ishte i nxire nga dielli???
Tė marresh para tregon se suksesi dhe prosperiteti ėshtė brenda mundėsive tuaja. Paratė mund tė pėrfaqėsojnė besimin, vlerėn, suksesin. Ju keni shumė besim nė vete. Poashtu, ėndrrimet rreth tė hollave i referohen edhe qėndrimeve tuaja nė lidhje me dashurinė dhe ēėshtjet e zemrės.
Personi me veshje eksituese... paraqet njė konflikt me veten tuaj dhe dėshirat tuaja, midis kėnaqėsive te ēastit dhe qėllimeve afatgjata. Ju mund jeni duke u pėrpjekur qė tė peshoni disa vendime tė jetės.

E nderuar ni enderr harruat me ma spjegu???
Znj. Eliza i pata dy enderra, amo vetem njejen ma tregut. per ket flm shum..po a ka mundsi edhe tjetren me ma spjegu, se jam bere merak. Qe e pata cek ma lart, qe e kam pa hallen e vdekur dhe kinse dojshin me ju nda djemt(interesin me nda) po ajo u bante merak e nuk kishke qef ne enderr. edhe hajsha flok..shka do me than..te lutemmmmm me tregoni..
me nderime
vlb
me nderime
vlb
une
kam par nje enderr nje shok timin sikur i vdiq gruaja e ai u merzitke shum , po ashtu edhe une u merzitsha sa qe kur me dul gjumi isha kon tu qajt ... t'lutem shum qka do me than kjo

rta- Shkrime: 2
tung eliza
kam pa ne ender sikur ish vjera edhe ish zollva erdhn te me marin nga shtepia ime dhe me quan tek shtepia e gjyshit tim edhe gjoja aty po jetonin,po ne realitet eshte shtepia e gjyshit ,gjyshi aty me priti ishte shum i buzqeshur po ne realitet ai eshte i vdekur,isha veshur si nuse me mori ish buri per dore dhe me qoi tek nje dhom ai ishte shum i lumtur qe un isha pajtur me ato te ish burit, un mbaja nje bebe ne dor nuk e leshoja nga dore,cfar d.m.th un jam e martuar
berna- Shkrime: 13
tung
elizza si jeni deshta te ju pyes per kte enderr:e dashura ime ndodhej larg meje kishim nje distance ne mes nesh mirpo perseri e shihnim njeri-tjetrin, dhe une ashtu nga largesia e pershendeta me dore, edhe ajo veproi te njejten menyre dhe buzeqeshte pastaj afer saj ishte nje shoqe e saj ku vazhdonte te fliste me te... e mua vetem me pershendeti po ashtu me dore besoj se me kuptuat pres pergjigjie e nderuara elizzaa klb
tonito- Shkrime: 5
Pershendetje e nderuara Eliza,
Mbrem pash ne enderr sikurse ne dhomen ku femijet luajn pash nje mi, dhe i tregova burrit e kapa ate mi ishte i madhe u mundojke te me kafshonte mirpo nuk me kafshoj, duke e qitur jasht deres kishe e verejta qe i kishte te veshura pixhamet e vajzes dhe une fillova ta zhvesh mirpo duke e zhveshur me dilke si njeri edhe ne fund kur ja hjeka dhe pixhamet e poshtme kishe ishte si djali im, dhe ma kishte marr tel dhe une po ja bej te ultem ma jep tel ja ku e ke kete tjetrin sepse ne tel qe e kishte ai une i kisha fotot edhe doja qe te mos i humbja, dhe e di qe me piken lotet. kur u ktheva ne dhomen e femijeve e pash edhe miun tjeter mirpo nuk livizte, pastaj e di qe vajza ma ka prish gjumin.
Te lutem eliza me shpjego kete enderr.
Mbrem pash ne enderr sikurse ne dhomen ku femijet luajn pash nje mi, dhe i tregova burrit e kapa ate mi ishte i madhe u mundojke te me kafshonte mirpo nuk me kafshoj, duke e qitur jasht deres kishe e verejta qe i kishte te veshura pixhamet e vajzes dhe une fillova ta zhvesh mirpo duke e zhveshur me dilke si njeri edhe ne fund kur ja hjeka dhe pixhamet e poshtme kishe ishte si djali im, dhe ma kishte marr tel dhe une po ja bej te ultem ma jep tel ja ku e ke kete tjetrin sepse ne tel qe e kishte ai une i kisha fotot edhe doja qe te mos i humbja, dhe e di qe me piken lotet. kur u ktheva ne dhomen e femijeve e pash edhe miun tjeter mirpo nuk livizte, pastaj e di qe vajza ma ka prish gjumin.
Te lutem eliza me shpjego kete enderr.
adonisa- Shkrime: 10
ckemi nese do me ndihmonit nje person shume i dashur qe meka vdekur ka 2 nete qe me del ne enderr duke qare ,,,cfare do te thote kjo????respekte

melinda smiley- Shkrime: 2
Eliza shperesoj te mos tregohem shum e bezdisshme por do doja te me shpjegoje ca endrra..
Sot pash enderr disa insekte qe ne jeten reale si kisha par kurr as ne realitet as ne tv apo PC..si dhe pas pakkohe pash veten lakuriq te shtrir :O cka do thot??
Me heret kam par enderr sikur beja skena gjelozije me nje femer tjeter(epanjohur) per te dashurin...
Si dhe kjo qe me intereson me shum ne fund..-.
Pash enderr sikur puthja te dashurin ne buz.. ishte ndryshe nga endrrat tjera.. sikur ndodhte realitet e perjetova at puthjee sikur te ishte realitet?:O (Kurse ne realitet se kam puthur akoma)
Me trego te lutem shum Eliza cfar do thon kto endrra sidomos e fundit:(?
Sot pash enderr disa insekte qe ne jeten reale si kisha par kurr as ne realitet as ne tv apo PC..si dhe pas pakkohe pash veten lakuriq te shtrir :O cka do thot??
Me heret kam par enderr sikur beja skena gjelozije me nje femer tjeter(epanjohur) per te dashurin...
Si dhe kjo qe me intereson me shum ne fund..-.
Pash enderr sikur puthja te dashurin ne buz.. ishte ndryshe nga endrrat tjera.. sikur ndodhte realitet e perjetova at puthjee sikur te ishte realitet?:O (Kurse ne realitet se kam puthur akoma)
Me trego te lutem shum Eliza cfar do thon kto endrra sidomos e fundit:(?

angelsweett- Shkrime: 33
a mund ta di qa dmth me pa anderr se je tu shku nvorrim te nje njeriut qe tashme ka vdekur dhe familja e tij te jete e pranishme ,edhe un qaja shum bashk me familjen e tij ??
awesome- Shkrime: 20
qdo te thot , ta shohesh enderr shtepine duke u djegur?
awesome- Shkrime: 20
Pershendetje!!!
kisha disa enderra ju lutem me shpjegoni:
1. sikur shitesja e lagjes me keshjilloi te gatuaja mushmolla dhe lengun tua jepja qenve te lagjes qe ishin raca te huaja...
2. sikur po qaja tek puna ime e vjeter qe ndertesen e kishte te puna e fundit qe pata dhe qe me thot ish pronari "hajde te fillosh pun me mua me kaq lek...", me cuan ne nje zyre me mur te zi por te mobiluar shume bukur.
3. sikur u zhvillua nje seminar ne shkolle dhe shkolla jone ishte e lyer me te bardha te gjitha gjerat,,,nje djal i shendosh vjen nga fundi i salles dhe godet me shkop bejzbolli 2 student shoke te mi,,, ata jane te dashur dhe te dy i vrau para te gjitheve. Ata ishin ne banken e pare te rreshtit te mesit, un ne banken e pare te rreshtit te pare, u mat te me qellonte dhe mua por pastaj tha "jo ty ste vras"
ju lutem me shpjegoni, sme kishte bere vaki te shohja 3 enderra rresht...
1. sikur shitesja e lagjes me keshjilloi te gatuaja mushmolla dhe lengun tua jepja qenve te lagjes qe ishin raca te huaja...
2. sikur po qaja tek puna ime e vjeter qe ndertesen e kishte te puna e fundit qe pata dhe qe me thot ish pronari "hajde te fillosh pun me mua me kaq lek...", me cuan ne nje zyre me mur te zi por te mobiluar shume bukur.
3. sikur u zhvillua nje seminar ne shkolle dhe shkolla jone ishte e lyer me te bardha te gjitha gjerat,,,nje djal i shendosh vjen nga fundi i salles dhe godet me shkop bejzbolli 2 student shoke te mi,,, ata jane te dashur dhe te dy i vrau para te gjitheve. Ata ishin ne banken e pare te rreshtit te mesit, un ne banken e pare te rreshtit te pare, u mat te me qellonte dhe mua por pastaj tha "jo ty ste vras"
ju lutem me shpjegoni, sme kishte bere vaki te shohja 3 enderra rresht...

ludovigtarot- Shkrime: 33
SHPJEGIMI I ENDRRES
PERSHENDETJE ANETARE TE KETIJ FORUMI.
SAPO PASHE KETE FORUM ME PELQEU DHE THASHE PSE MOS TE ANETARESOHEM.
INFORMACIONE SHUME INTERESANTE,DISA NGA TEMAT I KAM SHKARKUAR,SEPSE ME PELQYEN.
NE FAKT UNE DO DOJE NESE ESHTE E MUNDUR TE ME SHPJEGOJE DIKUSH NGA JU ENDRREN QE E KAM PARE PARA 1 MUAJI A 2 MUAJSH.PASHE NE ENDERR MOTREN TIME TE MARTUAR,KISHTE LYER FLOKET ME FIJE,POR I KISHTE SHUME TE BUKURA DHE MUA ME PELQENIN.PAS KESAJ U GJENDEM NE NJE VEND TJETER,DIKU AFER SHTEPISE SE MOTRES TJETER.ATY ISHTE LUMI,ORIGJINAL SI NE REALITET.POR NDERKOHE QE ISHIM ULUR ME MOTREN NE TOKE,TOKA ISHTE E CARE DHE FILLUAN TE BININ PLANETET DHE I THASHE MOTRES:
-ERDHI FUNDI I BOTES.
U CUAM PER TE IKUR DHE THOJA SE DO IKIM LART ME NJE MAL TE ZOTI,PASTAJ I THASHE MOTRES:
-IK PARA TI SA TE SHKOJ TE MARRE NJEREZIT E TJERE TE SHPISE.KUR DUKE U ECUR SHOH MAMIN TIM,THOJA SE ISHTE MAMI IM,POR NUK I NGJANTE ASAJ,ISHTE E VESHUR ME TE ZEZA.
POR PASTAJ PASHE TURBULLIRA DHE ME DOLI GJUMI.
ME KTHENI NJE PERGJIGJE KUSH MUNDET,JU LUTEM
FALEMINDERIT
SAPO PASHE KETE FORUM ME PELQEU DHE THASHE PSE MOS TE ANETARESOHEM.
INFORMACIONE SHUME INTERESANTE,DISA NGA TEMAT I KAM SHKARKUAR,SEPSE ME PELQYEN.
NE FAKT UNE DO DOJE NESE ESHTE E MUNDUR TE ME SHPJEGOJE DIKUSH NGA JU ENDRREN QE E KAM PARE PARA 1 MUAJI A 2 MUAJSH.PASHE NE ENDERR MOTREN TIME TE MARTUAR,KISHTE LYER FLOKET ME FIJE,POR I KISHTE SHUME TE BUKURA DHE MUA ME PELQENIN.PAS KESAJ U GJENDEM NE NJE VEND TJETER,DIKU AFER SHTEPISE SE MOTRES TJETER.ATY ISHTE LUMI,ORIGJINAL SI NE REALITET.POR NDERKOHE QE ISHIM ULUR ME MOTREN NE TOKE,TOKA ISHTE E CARE DHE FILLUAN TE BININ PLANETET DHE I THASHE MOTRES:
-ERDHI FUNDI I BOTES.
U CUAM PER TE IKUR DHE THOJA SE DO IKIM LART ME NJE MAL TE ZOTI,PASTAJ I THASHE MOTRES:
-IK PARA TI SA TE SHKOJ TE MARRE NJEREZIT E TJERE TE SHPISE.KUR DUKE U ECUR SHOH MAMIN TIM,THOJA SE ISHTE MAMI IM,POR NUK I NGJANTE ASAJ,ISHTE E VESHUR ME TE ZEZA.
POR PASTAJ PASHE TURBULLIRA DHE ME DOLI GJUMI.
ME KTHENI NJE PERGJIGJE KUSH MUNDET,JU LUTEM
FALEMINDERIT

elisabet- Shkrime: 2
SHPJEGIMI I ENDRRES
NDERSA NJE HERE TJETER KAM PARE VELLAIN TIM QE ME KA VDEKUR BASHKE ME GRUAN E TIJ(KJO ESHTE GJALLE)
UNE SHTEPINE E KAM 2-KATESHE,POR ENDRRAT I SHOH QE NDODHIN GJITHMONE NE KATIN E PARE,TE 2 ASNJEHERE OSE RRALLEHERE OSE VENDE TE TJERA TE NJOHURA OSE TE PANJOHURA.
E DIJA VELLAIN JO TE VDEKUR,NDERKOHE DEGJOJA ZERA,POR LARGOHESHA SE NUK DOJA TI DEGJOJA, E DIJA QE ISHTE VELLAI ME TE SHOQEN.IKJA ANDEJ-KENDEJ,SHMANGESHA.THOJA QE ME TORTURONIN NE KOKE.PASTAJ FILLOVA TE THOJA SUREN EL FATIHA,TE CILEN E THOJA HERE MBAS HERE.POR PERSERI AI NUK ME LINTE REHAT.ISHA E QETE VETEM SE NUK DOJA TA DEGJOJA ZERIN DHE ME TORTURONTE NE KOKE.KUR PER NJE MOMENT DOLA NE KORRIDOR DHE NGRITA DURT LART DHE FILLOVA TE THOJA ME TE LARTE PAK NGA SURJA EL FATIHA.NGA KJO SHKOVA U MBYLLA NE DHOME KU PO FLINTE MAMI DHE E MBYLLA ME CELES.AI NGA JASHTE I BINTE DERES QE TA HAPJA.NDIHESHA E LEHTESUAR. U COVA,HAPA DEREN DHE DOLA BASHKE ME MAMIN DHE VESHEM KEPUCET PER TE IKUR ME VELLAIN.
KJO ISHTE ENDRRA.
A MUNDET TE MA SHPJEGOJE NJERI,JU LUTEM?
FALEMINDERI,SHPRESOJ MOS TE JU KEM LODHUR,KAQ SHUME SA KAM SHKRUAR.
UNE SHTEPINE E KAM 2-KATESHE,POR ENDRRAT I SHOH QE NDODHIN GJITHMONE NE KATIN E PARE,TE 2 ASNJEHERE OSE RRALLEHERE OSE VENDE TE TJERA TE NJOHURA OSE TE PANJOHURA.
E DIJA VELLAIN JO TE VDEKUR,NDERKOHE DEGJOJA ZERA,POR LARGOHESHA SE NUK DOJA TI DEGJOJA, E DIJA QE ISHTE VELLAI ME TE SHOQEN.IKJA ANDEJ-KENDEJ,SHMANGESHA.THOJA QE ME TORTURONIN NE KOKE.PASTAJ FILLOVA TE THOJA SUREN EL FATIHA,TE CILEN E THOJA HERE MBAS HERE.POR PERSERI AI NUK ME LINTE REHAT.ISHA E QETE VETEM SE NUK DOJA TA DEGJOJA ZERIN DHE ME TORTURONTE NE KOKE.KUR PER NJE MOMENT DOLA NE KORRIDOR DHE NGRITA DURT LART DHE FILLOVA TE THOJA ME TE LARTE PAK NGA SURJA EL FATIHA.NGA KJO SHKOVA U MBYLLA NE DHOME KU PO FLINTE MAMI DHE E MBYLLA ME CELES.AI NGA JASHTE I BINTE DERES QE TA HAPJA.NDIHESHA E LEHTESUAR. U COVA,HAPA DEREN DHE DOLA BASHKE ME MAMIN DHE VESHEM KEPUCET PER TE IKUR ME VELLAIN.
KJO ISHTE ENDRRA.
A MUNDET TE MA SHPJEGOJE NJERI,JU LUTEM?
FALEMINDERI,SHPRESOJ MOS TE JU KEM LODHUR,KAQ SHUME SA KAM SHKRUAR.

elisabet- Shkrime: 2
elizza si jeni deshta te ju pyes per kte enderr:e dashura ime ndodhej larg meje kishim nje distance ne mes nesh mirpo perseri e shihnim njeri-tjetrin, dhe une ashtu nga largesia e pershendeta me dore, edhe ajo veproi te njejten menyre dhe buzeqeshte pastaj afer saj ishte nje shoqe e saj ku vazhdonte te fliste me te... e mua vetem me pershendeti po ashtu me dore besoj se me kuptuat pres pergjigjie e nderuara elizzaa klb
tonito- Shkrime: 5
Shpjegim i endrres
Eliza do doja te me shpjegoje kete enderr dhe ta dija mendimin tend i ka ndodhur nje shoqe sime : Ne vijojm ne nje shkoll moderne pajisur me gjitha elemente tndryshme teknike e ajo qe ka te bej me ket enderr eshte mikrofoni . shoqja thot se ka par veten duke folur ne mikrofon dhe papritur ni person anonim sic me tha ajo i ka fol pak dhe kjo e ka godit shuplak .. dhe me tha qe ne realitet me at person ka folur 3 her dhe asnjeher me faliminderit pres pergjigjen

arbri1994- Shkrime: 32
klemen
pershendetje
kam enderruar dy dit rradhazi gjyen time qe ka vdekur dhe njeher me kerkoj buk per te ngren dhe une e heka nga sofra dhe i ndihmova per te ulur ne nje vend te mir nuk di ai dhash buk ajo qka don me than me i enderruar shpesh te vdekurit
kam enderruar dy dit rradhazi gjyen time qe ka vdekur dhe njeher me kerkoj buk per te ngren dhe une e heka nga sofra dhe i ndihmova per te ulur ne nje vend te mir nuk di ai dhash buk ajo qka don me than me i enderruar shpesh te vdekurit
klementina- Shkrime: 48
Faqja 10 e 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Faqja 10 e 10
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Rikthimi tek bestytnitė
» Templierėt
» Njeriu enigmatik!
» Reptilian,Illuminati shfaqen ne filmin vizatimor Conan!
» Marrėzira njerėzore 2
» Kuriozitete - 4
» Kuriozitete!
» Blood of the "Gods" - Gjaku i "Zotave"
» Ajnshtajni dhe kuptimi i teorisė sė relativitetit
» Recetat e mjekesisė popullore pėr tė luftuar semundjet
» Nuk ka fund tė botės nė 2012
» Histori me Entitete - 2
» Zbulime nga personazhet e mistershme!
» Kryqi
» Mendimet rriten me vėmendje
» Facebook, si njė filial i CIA-s