Magji per te ndaluar shiun
Faqja 1 e 1 • Share •
Magji per te ndaluar shiun
ketu eshte nje ritual jo i plot per ndalimin e shiut
MAGJI PER TE NDALUAR SHIUN
Kjo eshte nje formul magjike per te ndalur shiun.Kur te filloj erresira duhet thene me ndjenje keto fjale;
Zotat e pushtetit, zotat e mundesive.Une ju kerkoj tani te ndalet kjo gjendje e veshtire.STOPONI shiun ne nuk kemi nevoje per me shume.Te mos bjere asnjehere.
Ky ritual nuk eshte i plote.
Kjo eshte nje formul magjike per te ndalur shiun.Kur te filloj erresira duhet thene me ndjenje keto fjale;
Zotat e pushtetit, zotat e mundesive.Une ju kerkoj tani te ndalet kjo gjendje e veshtire.STOPONI shiun ne nuk kemi nevoje per me shume.Te mos bjere asnjehere.

blak devill- Shkrime: 292
Re: Magji per te ndaluar shiun
une personalisht nuk do te ju keshilloja te perziheshit ne punet e natyres e nje ritual magjie
magjia mund te mos jet gjithqka ne jet
gjithqka ka rregullat e saj si nje loj futbolli si nje loj basketbolli ashtu si edhe jeta ka rregullat e vete
po i thyet keto rregulla nuk do te gjeni asnje ritual qe te kthej kohen pas e ta ndreqni ate qe keni ber
praktikimi i magjis , i thirrjeve
praktikim i gjdo lloj force apo gjdo lloj gjej qe nuk e njihni eshte shum e rrezkshme
gjithqka qe beni duhet te paguhet
te gjitha paguhen
njoh shum raste kur disa te rinje kan praktikar thirrjet pai ditur pasojat e saj ne shumicen e rasteve ata pushtohen nga demonet gjat hapjes se lidhjes
ndersa disa e marrin ate qe kerkojn por nje antar i familjes se tyre apo dikush qe ka lidhje gjaku e paguan ate ne rastet me famkeq edhe me jeten e tyre e kan paguar
kur kan kerkuar per te ndryshuar diqka ata kan ndryshuar ate qe kan dashur por magjia eshte nje loj shum e rrezikshme qe te duhet ter jeta per te mesuar rregullat e saj dhe te mos e perdoresh kurr e lere me ta perdoresh pa i njohur rregullat e saj
nese do te ndalosh shiun nga e di qe shtepin tende nuk do ta kaploj zjarri
dhe sidomos ky rast kur eshte pershkruar nje ritual i gjymtuar jo i plot
nga do ta dini se qfar do te ndodh
rreiku eshte shum i madh
prandaj mos besoni se me magji zgjidhet gjitqka
ju thjesht do ti sjellni probleme me te medha vetes te cilat nuk do te mund ti zgjidhesh vete po patet fat tju ndihmoj dikush po nuk patet mund ta paguani me jete
ne shumicen e rasteve kur mundoheni te perdorni magjin ju krijoni lidhje nje lidhje me nje demon dhe ate her do te njeheni se mund te beni gjithqka jeni te lir te beni gjithqka
por shpejt do ta kuptoni se ju jeni te burgosur ti nenshtroheni urdherave te tij
MBAJENI MEND GJDO GJE JASHT RREGULLAVE PAGUHET MOS E QONI DEM JETEN TUAJ PER NJE ENDERR TE CILEN E KENI IMAGJINUAR GABIMISHT PA I DITUR PASOJAT E SAJ
RESPEKT Vrojtusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]
gjithqka ka rregullat e saj si nje loj futbolli si nje loj basketbolli ashtu si edhe jeta ka rregullat e vete
po i thyet keto rregulla nuk do te gjeni asnje ritual qe te kthej kohen pas e ta ndreqni ate qe keni ber
praktikim i gjdo lloj force apo gjdo lloj gjej qe nuk e njihni eshte shum e rrezkshme
te gjitha paguhen
njoh shum raste kur disa te rinje kan praktikar thirrjet pai ditur pasojat e saj ne shumicen e rasteve ata pushtohen nga demonet gjat hapjes se lidhjes
ndersa disa e marrin ate qe kerkojn por nje antar i familjes se tyre apo dikush qe ka lidhje gjaku e paguan ate ne rastet me famkeq edhe me jeten e tyre e kan paguar
kur kan kerkuar per te ndryshuar diqka ata kan ndryshuar ate qe kan dashur por magjia eshte nje loj shum e rrezikshme qe te duhet ter jeta per te mesuar rregullat e saj dhe te mos e perdoresh kurr e lere me ta perdoresh pa i njohur rregullat e saj
rreiku eshte shum i madh
ju thjesht do ti sjellni probleme me te medha vetes te cilat nuk do te mund ti zgjidhesh vete po patet fat tju ndihmoj dikush po nuk patet mund ta paguani me jete
ne shumicen e rasteve kur mundoheni te perdorni magjin ju krijoni lidhje nje lidhje me nje demon dhe ate her do te njeheni se mund te beni gjithqka jeni te lir te beni gjithqka
por shpejt do ta kuptoni se ju jeni te burgosur ti nenshtroheni urdherave te tij
MBAJENI MEND GJDO GJE JASHT RREGULLAVE PAGUHET MOS E QONI DEM JETEN TUAJ PER NJE ENDERR TE CILEN E KENI IMAGJINUAR GABIMISHT PA I DITUR PASOJAT E SAJ
RESPEKT Vrojtusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]
vrojtusi- Shkrime: 15
vrojtusi shkruajti:une personalisht nuk do te ju keshilloja te perziheshit ne punet e natyres e nje ritual magjie
te gjitha paguhen
rreiku eshte shum i madh
Keni parasysh shkrimin e vrojtuesit dhe falenderojuni atij per keshillat e tij te mira,largoni ate kureshtje per magjin se ajo kureshtje do te ta sjell kohen e kaluar kot e qe ajo kohe nuk do te mund te kthehet mė...

Fikrro- Shkrime: 2307
Shume e sakt per ata qe nuk din do ti kisha kshilluar edhe une mos me i perdor.
Nje mesues i imi thoshte mos shkel ne derrasa te kalbta se nuk e di ku biesh me rrespekt vrojtuesi dhe fikrro per nderhyjen.
Nje mesues i imi thoshte mos shkel ne derrasa te kalbta se nuk e di ku biesh me rrespekt vrojtuesi dhe fikrro per nderhyjen.

albi4all- Shkrime: 181
magj
Dhe une keto keshilla i kam parasysh prandaj sdo publikoj gjysmen tjeter.

blak devill- Shkrime: 292
LEXONIIIIIIII
JU KISHA LUT SHUMMMM ADMINISTRATORIT QE TE GJITH KETA NJERZ QE PO MUNDOHEN MU KON TE VETDIJSHEM JU KISHA LUT QE MES ME BO KSHILLA KJO FAQE NUK OSHT PER KSHILLA TE PA KRYPTA ATA QE NUK BESOJN NUK KENI NEVOJ ME JU BO PRESION :psh E KENI GABIM : ZOTI KA ME JU DENU ; etj etj
me gjithse te gjith i kemi te DREJTAT E JONA ME BO QKA TE DOJM..... BLESS ALL OF YOU UR GOD ...........
RESPEKT PER TE GJITH
me gjithse te gjith i kemi te DREJTAT E JONA ME BO QKA TE DOJM..... BLESS ALL OF YOU UR GOD ...........
RESPEKT PER TE GJITH

The-Moon- Shkrime: 30
The-Moon shkruajti:JU KISHA LUT SHUMMMM ADMINISTRATORIT QE TE GJITH KETA NJERZ QE PO MUNDOHEN MU KON TE VETDIJSHEM JU KISHA LUT QE MES ME BO KSHILLA KJO FAQE NUK OSHT PER KSHILLA TE PA KRYPTA ATA QE NUK BESOJN NUK KENI NEVOJ ME JU BO PRESION :psh E KENI GABIM : ZOTI KA ME JU DENU ; etj etj
RESPEKT PER TE GJITH
I,E nderuar ketu ka te drejtee gjithsecili te shprehe mendimin e tij personal,pa marr parasysh me te drejte apo pa te drejte,edhe une nganjeherer shoh shkrime dhe pergjegje qe sipas meje jane te gabuara por siq e shoh une gabimin e dikujt edhe dikush e sheh gabimin tim per kete heshti e nuk shprehem.
Te pershendes...

Fikrro- Shkrime: 2307
The-Moon shkruajti:JU KISHA LUT SHUMMMM ADMINISTRATORIT QE TE GJITH KETA NJERZ QE PO MUNDOHEN MU KON TE VETDIJSHEM JU KISHA LUT QE MES ME BO KSHILLA KJO FAQE NUK OSHT PER KSHILLA TE PA KRYPTA ATA QE NUK BESOJN NUK KENI NEVOJ ME JU BO PRESION :psh E KENI GABIM : ZOTI KA ME JU DENU ; etj etj
RESPEKT PER TE GJITH
pershendetje i nderuar
te gjith kan te drejte te shprehin mendimet e tyre te flasin lirshem pavaresisht nga besimet e tyre gjerat qe ata bejn apo qe ata praktikojn
qofshin musliman apo te krishter ,ortodoks etj...
te gjith jan te lir te shprehin mendimet e tyre dhe shprehin ate qe ata duan
askush nuk po ben presion ne kete forum
a e di pse mik i dashur ???
sepse askush nuk mundet
askush ne ket forum nuk mund te ju detyroj ju apo te tjerve qe te bejn ate qe nuk duan
te thon ate qe nuk duan apo flasin ne kundeshtim me veten e tyre
mbase ka ndonje keqkuptim
nuk e di per te tjert por une per vete e di se si eshte kjo pun
e kam prvuar vet se si eshte te praktikosh magjin te praktikosh thirrjet e shpirtrave
ne fillim edhe une doja qe ti mesoja ajo ishte gjithqka per mua
por kur fillova ta praktikoja kur beja thirrjet gjithmon ndryshoja behsha me gjak ftoft
gjithqka rreth meje kishte filluar te vdiste dhe nje pem kur e shikoja per disa minuta pa ja ndar syt ajo pem dalngadal thahej vetem ate her e kuptova se qfar po ndodhte me mua po kthehesha ne nje njeri te djallezuar
mu desh te hiqja dor nga gjerat me te dashura vetem e vetem qe te hiqja dor nga ai qe isha ber
une me nofken Vrojtusi deklaroj se nuk jam duke u munduar qe te bej presion mbi antaret e ktij forumi une thjesht po mundohem tu tregoj atyre se qfar ndodh kur fillon te luash me forca qe nuk i njeh
dhe per arsye qe disa nga ju nuk i kuptoj nuk i perkrah publikimet e ritualve
thjesht te tregohet menyra se si ngjan ajo qe mund te ndodh dhe te mesohen masat mbrojtese
une personalisht nuk bej presion mbi asnjerin
mbi te gjitha e respektoj mendimin tend
por une personalisht e kundeshtoj ate
nuk e di se qfar shkruajn apo se qfar kan per synim te tjeret por une flas per vten time
RESPEKT
vrojtusi- Shkrime: 15
blak devill shkruajti:ketu eshte nje ritual jo i plot per ndalimin e shiut
Une e di te gjithin !

Magic-0ne-one- Shkrime: 62
Mua me ka rene rasti te shof nje trik per ndaljen e bresherit dhe shiut te madh te percjellur me bubullime , po ju tregoj:
Kur filloi shiu me bresher dhe bubullime te gjithe frikesoheshim ,ishim brenda ne korridorin e shtepise nena ime e beri trikun qe ja kishte mesuar gjyshja e saje , mori sofren e bukes e qiti para deres jasht me disa luge mbrapsht dhe me nje site te miellit e shikoi renė e zeze duke i thene keto fjale << Oj melaqe qorre ne bjeshke te shkreta shko, tri here >> dhe e vertet shiu dhe bubullima ne moment filluan te ndaleshin.
Kur filloi shiu me bresher dhe bubullime te gjithe frikesoheshim ,ishim brenda ne korridorin e shtepise nena ime e beri trikun qe ja kishte mesuar gjyshja e saje , mori sofren e bukes e qiti para deres jasht me disa luge mbrapsht dhe me nje site te miellit e shikoi renė e zeze duke i thene keto fjale << Oj melaqe qorre ne bjeshke te shkreta shko, tri here >> dhe e vertet shiu dhe bubullima ne moment filluan te ndaleshin.

Luljeta12- Shkrime: 10
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Rikthimi tek bestytnitė
» Templierėt
» Njeriu enigmatik!
» Reptilian,Illuminati shfaqen ne filmin vizatimor Conan!
» Marrėzira njerėzore 2
» Kuriozitete - 4
» Kuriozitete!
» Blood of the "Gods" - Gjaku i "Zotave"
» Ajnshtajni dhe kuptimi i teorisė sė relativitetit
» Recetat e mjekesisė popullore pėr tė luftuar semundjet
» Nuk ka fund tė botės nė 2012
» Histori me Entitete - 2
» Zbulime nga personazhet e mistershme!
» Kryqi
» Mendimet rriten me vėmendje
» Facebook, si njė filial i CIA-s