Ritual - tė mėsosh tė vėrtetėn
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E BARDHĖ
Faqja 1 e 1 • Share •
Ritual - tė mėsosh tė vėrtetėn
Magji pėr tė mėsuar tė vėrtetėn
Pėr tė zbuluar njė tė vėrtetė tė fshehur, vizato nė njė copė letėr njė trekėndėsh tė drejtė me njė sy nė qendėr.
Nė qendėr tė syrit mbishkruaj runėn Os (nė fomėn e njė F), qė ėshtė runa e Odinit, perėndisė sė magjikės me njė sy. Mendo fort nė personin qė, nė mendimin tėnd, e fsheh tė vėrtetėn nga ti, duke shtrėnguar kėtė hajmali nė zemėr, dhe thuaj:
Ai me njė sy vėshtron nga froni i tij,
Syri i zjarrtė djeg faqen e gėnjeshtarit.
Mbaje hajmalinė me vete, dhe herėn tjetėr kur ta takosh personin pėr tė cilin dyshon qė gėnjen, shtruaji pyetjen qė ke nė mend. Do tė dish nėse pėrgjigja ėshtė e vėrtetė ose e gėnjyer.
nga Lynne Sturtevant
Pėr tė zbuluar njė tė vėrtetė tė fshehur, vizato nė njė copė letėr njė trekėndėsh tė drejtė me njė sy nė qendėr.
Nė qendėr tė syrit mbishkruaj runėn Os (nė fomėn e njė F), qė ėshtė runa e Odinit, perėndisė sė magjikės me njė sy. Mendo fort nė personin qė, nė mendimin tėnd, e fsheh tė vėrtetėn nga ti, duke shtrėnguar kėtė hajmali nė zemėr, dhe thuaj:
Mbaje hajmalinė me vete, dhe herėn tjetėr kur ta takosh personin pėr tė cilin dyshon qė gėnjen, shtruaji pyetjen qė ke nė mend. Do tė dish nėse pėrgjigja ėshtė e vėrtetė ose e gėnjyer.
nga Lynne Sturtevant

magjistari- Shkrime: 231
pershendetje
Si mund ta dijme nese pergjigja eshte e vertete apo genjeshter, cilat jane shenjat e pergjigjes te kesaj hajmalie mund te na tregosh, flm per mirkuptim.

xhema- Shkrime: 18
Re: Ritual - tė mėsosh tė vėrtetėn
Ti Xhema me siguri personi qe te ka genjyer pasi tia besh magjine dhe ta pysesh atehere do te ta thot te vereten,ndoshta ky eshte effekti i magjis,se kam provuar ndonjehere por eshte mendimi im se si e kam perceptuar kete ritual

Fikrro- Shkrime: 2305
pershendetje
Faleminderit per pergjigjen fikro, sidoqoft ndihmon edhe kjo ide e jotja megjithese une pyetjen ia bera magjistarit, thashe mos di te na tregoj ndonje gje me konkrete po prap te falenderoj per pergjigjen kalofsh mire respekt.

xhema- Shkrime: 18
Pershendetje, une qe po ju shkruaj dua te di se cfare magjie ose mallkime eshte ky dhe cfare mund te bej une ?
Nje dite duke dal nga shtepia gjeta nje cope para deres, e mora dhe e hapa kot per kuriozitet brenda ishte nje 5 lekesh, nje karamele dhe disa fije floku te thinjura, e hodha ne rruge, mund te me thoni se cfare dreqin eshte se spo me ze vendi rehat.
Pres pergjigje ju lutem, tung, gjithe te mirat.
Nje dite duke dal nga shtepia gjeta nje cope para deres, e mora dhe e hapa kot per kuriozitet brenda ishte nje 5 lekesh, nje karamele dhe disa fije floku te thinjura, e hodha ne rruge, mund te me thoni se cfare dreqin eshte se spo me ze vendi rehat.
Pres pergjigje ju lutem, tung, gjithe te mirat.
alvin male- Shkrime: 5
prshendjetje
e si mund te di qe buri apo i dashru se me don mu apo em genjen a mund edhe kete teme tregoni nese po me shkruani ju lutem.
adhurim1- Shkrime: 7
adhurim1 shkruajti:e si mund te di qe buri apo i dashru se me don mu apo em genjen a mund edhe kete teme tregoni nese po me shkruani ju lutem.
Magji pėr tė mėsuar tė vėrtetėn
Shpresoj se dot ndihmoj eshte ritual i marr nga magjistari.

Fikrro- Shkrime: 2305
nuk e kuptova mire si duhet ta shkruaj ate Os (ne formen e F) mund te ma shpjegoni pak ju lutem pasi dua ta provoj...flm

angela- Shkrime: 2
Pershendteje dua te ju tregoj nje sekret une e kam hetuar nje grua te axhes qe ben magji te zeze ajo eshte sykeqe mua me pat pyetur tre here se ku flej fillova te dyshoj ne tė Shkova tek nje grua e qe din per keto gjera me tha se eshte e vertet se gruja e axhes tend po ju demton me ane te syrit te keq dhe gjithashtu me ane te nje fare uji i cili besohet te jet uj me te cilin lahen trupat e te vdekurve.
Ne shumicen e rasteve te afermit e demtojne njeriun me magji te zeze. E kam hetuar gjithashtu djalin e axhes duke me demtuar me magji me genjeu me tha se ty po te ben keq nje grua e fqinjėve dhe une do te te dergoj diku per sherim me detyroi ta pij nje far uji kur kaloi pak koh e pashe se nuk jam me mir i thash te afermit se nuk jam me mir perkundrazi me keq ndihem i erdh inat e vėrejti se dyshova ne te dhe filloi te me kercenohej ......per fat te keq ka shume katolik ne Kosovė qe lypin plumb ne ballė ose mi djeg te gjallė.
Ne shumicen e rasteve te afermit e demtojne njeriun me magji te zeze. E kam hetuar gjithashtu djalin e axhes duke me demtuar me magji me genjeu me tha se ty po te ben keq nje grua e fqinjėve dhe une do te te dergoj diku per sherim me detyroi ta pij nje far uji kur kaloi pak koh e pashe se nuk jam me mir i thash te afermit se nuk jam me mir perkundrazi me keq ndihem i erdh inat e vėrejti se dyshova ne te dhe filloi te me kercenohej ......per fat te keq ka shume katolik ne Kosovė qe lypin plumb ne ballė ose mi djeg te gjallė.
Pjeter- Shkrime: 4
Pjeter! Mos beso ne magji te zeze qe egziston , mos ju frikeso dhe nuk do te ndodh asgje.

Xhemajl- Shkrime: 336
skerdi
Ju lutem me thoni qe kjo eshte e vertete........se mua qe te gjith me genjenj dua qe e verteta te dal mbi shesh vetem nje pergjigjje dua.
skerdi kamberi- Shkrime: 10
Kam nje pyetje persa i perket magjise.
Familja jone ka ardhur ne nje vend ku te gjithe jane te ardhur dhe me fise,ndersa ne jemi tek pull pa asnje!Ne te vertete ne kemi ecur shum me shum se ata ne ceshtjen ekonomike dhe na kane shume inat. Ndoshta i vret ideja se si ai ivetem pa vellezer arriti te ndertonte kaq shume,ndersa ne me kaq djem ne kurbet kemi shume me pak se ai.
Shpesh kemi gjetur zogj pa sy ose pa koke ose pa kembe a bisht qe jane te thare. Shpesh kemi gjetur edhe uritha te thare pa pjese trupi. kemi gjetur edhe penj e te tilla gjera......
Mami im i ka djegur gjithmone jashte territorit tone. Nuk e di cfare simbolizojne ato dhe a mund te te bejne keq???
Ju lutem me ndihmoni sa me shpejt me nje pergjigje nga ana juaj.
Familja jone ka ardhur ne nje vend ku te gjithe jane te ardhur dhe me fise,ndersa ne jemi tek pull pa asnje!Ne te vertete ne kemi ecur shum me shum se ata ne ceshtjen ekonomike dhe na kane shume inat. Ndoshta i vret ideja se si ai ivetem pa vellezer arriti te ndertonte kaq shume,ndersa ne me kaq djem ne kurbet kemi shume me pak se ai.
Shpesh kemi gjetur zogj pa sy ose pa koke ose pa kembe a bisht qe jane te thare. Shpesh kemi gjetur edhe uritha te thare pa pjese trupi. kemi gjetur edhe penj e te tilla gjera......
Mami im i ka djegur gjithmone jashte territorit tone. Nuk e di cfare simbolizojne ato dhe a mund te te bejne keq???
Ju lutem me ndihmoni sa me shpejt me nje pergjigje nga ana juaj.
Bianka- Shkrime: 2
Mesa di une do te thote gje e keqe....por ti mos u frikso ketu ke plot magji qe mund tia besh.
skerdi kamberi- Shkrime: 10
Per ata qe jane me te vertet musliman per tu mbrojt nga magjia
me sa e di une me marre abdes eshte nje nder format ma te mira e me te te drejta.
me sa e di une me marre abdes eshte nje nder format ma te mira e me te te drejta.

albi4all- Shkrime: 181
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E BARDHĖ
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Ajnshtajni dhe kuptimi i teorisė sė relativitetit
» Recetat e mjekesisė popullore pėr tė luftuar semundjet
» Nuk ka fund tė botės nė 2012
» Histori me Entitete - 2
» Zbulime nga personazhet e mistershme!
» Kuriozitete - 4
» Kryqi
» Mendimet rriten me vėmendje
» Facebook, si njė filial i CIA-s
» Pėrbindėshi i Prespės
» Cfare me ndodhi duke ecur rruges??!!!
» Mesazhi i Javės
» Marrezira ne emer te "zotit"!
» Zhdukja e Fese!!
» Ne ēfare gjuhe shkruajti Skenderbeu???
» Harta e Shqipėrisė, e profetizuar 2500 vjet mė parė?
» Dynamo magjistari i pabesueshem
» UFO qė u shafqen ne Kosovė
» Bota e Konspiracionit