Apel per te bere ritin
Faqja 1 e 1 • Share •
Apel per te bere ritin
Apel per nje organizim te nje grupi per te bere ritin
Mendimi im eshte qe te organizojm nje grup prej 8 ose 10 personave, pa marre parasysh gjinin te gjithe kane drejt, por qe te jene mbi moshen 18 vjet e te bejme ritin e thirrjes se shpirtit ne nje vend malor afer Prishtines.
Atehere une kam tende per 3 persona edhe disa te tjere duhet te kene nga nje tend qe te kemi ku te kalojm naten, nese nodh ndonje rreshje shiu.
Te kemi qira, bateri, batanie ushqim pije etj. etj.
Nese vendosim te formohemi si nje grup explorues per ti vezhguar gjerat mbinatyrore, atehere i shkembejm nr e mobilave, takohemi diku pastaj bejme planin edhe fillojm aventuren . Ju mirpres.
Ky eshte nje shans per te gjithe ata qe enderrojn te bejne gjera extreme.
Mendimi im eshte qe te organizojm nje grup prej 8 ose 10 personave, pa marre parasysh gjinin te gjithe kane drejt, por qe te jene mbi moshen 18 vjet e te bejme ritin e thirrjes se shpirtit ne nje vend malor afer Prishtines.
Atehere une kam tende per 3 persona edhe disa te tjere duhet te kene nga nje tend qe te kemi ku te kalojm naten, nese nodh ndonje rreshje shiu.
Te kemi qira, bateri, batanie ushqim pije etj. etj.
Nese vendosim te formohemi si nje grup explorues per ti vezhguar gjerat mbinatyrore, atehere i shkembejm nr e mobilave, takohemi diku pastaj bejme planin edhe fillojm aventuren . Ju mirpres.
Ky eshte nje shans per te gjithe ata qe enderrojn te bejne gjera extreme.
Vizitor- Vizitor
Re: Apel per te bere ritin
Eshte aventure extreme a po nje rit fetare....?
Shpjegohu dicka me teper qe te kuptojme thelbin e organizimit tend.
Shpjegohu dicka me teper qe te kuptojme thelbin e organizimit tend.

Estilen- Shkrime: 1893
Po, kjo eshte ide e shkelqyer, por per te bere ritin e thirjes se shpirtrave nuk dmth te qendrojme ne natyre, riti mund te behet edhe diku brenda ne ndonje dhomė, ndeje, nuk ka rendesi vendi.
Mire eshte ide e mire, tashi te shohim .........
Mire eshte ide e mire, tashi te shohim .........
esma- Shkrime: 7
pergjigjem per te dy pytjet
Jo nuk eshte rit fetar, eshte thjesht diēka qe ben pjese ne ekstremizem.
Po, Esma ke te drejt, une per kete arsye kam thene qe kur te behet grupi, vendosim me deshiren e gjithe antareve te grupit, per vendin se ku te kryhet ky rit, flm shume per interesim.
Po presim deri sa te behemi komplet grupi, ok.
Po, Esma ke te drejt, une per kete arsye kam thene qe kur te behet grupi, vendosim me deshiren e gjithe antareve te grupit, per vendin se ku te kryhet ky rit, flm shume per interesim.
Po presim deri sa te behemi komplet grupi, ok.
Vizitor- Vizitor
Nuk e mendoj qe kjo eshte nje ide e mire.
Shpirterat nuk duhet te trazohen dhe ata qe trazojn shpirtrat heredokur do te ju kthehet, jam e sigurt per kete.
Per mendimin tim kjo eshte nje ide ekstreme qe gjithsesi eshte edhe negative.
Shpirterat nuk duhet te trazohen dhe ata qe trazojn shpirtrat heredokur do te ju kthehet, jam e sigurt per kete.
Per mendimin tim kjo eshte nje ide ekstreme qe gjithsesi eshte edhe negative.
Rajmonda- Shkrime: 3
pergjigje per formimin e grupit
Te gjithe ata qe deshirojn te behen pjese e grupit, le ti shkembejme pra emailat qe te mund te komunikojm, per te caktuar diten se kur jemi gati ta bejme ritin.
Emaili im eshte arials.l.12@hotmail.com te gjithe takohemi ne ora 10 ne mbremje online, ok pastaj vendosim te gjithe se bashku per diten oren dhe vendin.
Emaili im eshte arials.l.12@hotmail.com te gjithe takohemi ne ora 10 ne mbremje online, ok pastaj vendosim te gjithe se bashku per diten oren dhe vendin.
Vizitor- Vizitor
Hyrja nė kontakt me shpirtrat ėshtė shumė e komplikuar dhe nuk ėshtė e thjeshtė nė dukje.
Njė nga pyetjet qė shtrojmė para se tė fillojme thirrjen e shpirtėrave ėshtė nese kjo na sjellė rrezik ose jo .
Pėrgjigja ėshtė PO, kjo pėrfshin rrezikut qė ndryshon sipas qėllimeve tuaja.
Unė ju kėshilloj fort qė tė mos pėrdoret OUIJA sepse shpirtrat e keqinj mund tė vijnė dhe tė ju posedojnė.
Kur pėrdornim OUIJA, ne nuk kemi mbrojtje kundėr tyre dhe ata janė kaq tė fortė dhe tė fuqishėm se mund tė vijnė e tė pushtojnė shpirtin tuaj.
Kur bėni thirrje nė shpirtėra, ju mund tė thirrni edhe krijesa tjera tė padukshme qė posedojnė energji shumė tė fuqishme, dhe nėse jeni fillestar nė kėtė punė, ka mundėsi qė ju nuk mund tė kontrolloni kėtė eneregji tė mėdhe dhe mund ta paguani me njė ēmim.
Njė nga pyetjet qė shtrojmė para se tė fillojme thirrjen e shpirtėrave ėshtė nese kjo na sjellė rrezik ose jo .
Pėrgjigja ėshtė PO, kjo pėrfshin rrezikut qė ndryshon sipas qėllimeve tuaja.
Unė ju kėshilloj fort qė tė mos pėrdoret OUIJA sepse shpirtrat e keqinj mund tė vijnė dhe tė ju posedojnė.
Kur pėrdornim OUIJA, ne nuk kemi mbrojtje kundėr tyre dhe ata janė kaq tė fortė dhe tė fuqishėm se mund tė vijnė e tė pushtojnė shpirtin tuaj.
Kur bėni thirrje nė shpirtėra, ju mund tė thirrni edhe krijesa tjera tė padukshme qė posedojnė energji shumė tė fuqishme, dhe nėse jeni fillestar nė kėtė punė, ka mundėsi qė ju nuk mund tė kontrolloni kėtė eneregji tė mėdhe dhe mund ta paguani me njė ēmim.

magjistari- Shkrime: 228
Ftes per magjistarin
Magjistar, ti je i ftuari jone kryesor dhe presim me gjithe respekt ta pranosh ftesen, ti bashkangjitesh grupit tone, qe do te quhet exploruesit e te padukshmeve.
Vizitor- Vizitor
Me vjen keq por une jetoj shume larg Prishtines, keshtu qe me eshte e pamundur pjesemarrja.
Mos harroni per te na treguar rrjedhen e kesaj historie.
Mos harroni per te na treguar rrjedhen e kesaj historie.

Ok
Ne rregull por na duhet gjithsesi dikush qe se paku 3 ose me shum her e ka praktiku ket rit nje medium ose ekspert.
Vizitor- Vizitor
E sakte, duhet patjeter dikush qe ka pervoje ne keto rite.

Ftese
Kjo ka qen arsye e fteses per ty magjistar por kjo ftes vlen edhe per tjeret qe kete e kan praktiku per arsye te mos deshtimit te misionit ....flm
Vizitor- Vizitor
Siē thashė edhe mė lart, po e pėrserisė edhe njėherė ju kėshilloj fort qė tė mos pėrdoret OUIJA sepse shpirtrat e keqinj mund tė vijnė dhe tė ju posedojnė.
Kėtė po e ilustroj me njė video ku pretendohet tė jetė e vėrtetė, ku shihet nje vajzė e re e pushtuar nga entitete.
Kėtė po e ilustroj me njė video ku pretendohet tė jetė e vėrtetė, ku shihet nje vajzė e re e pushtuar nga entitete.

Owwww
Faliminderit shum magjistar te jam mirenjohes qe me dhe nje pasqyrim te asaj se qfar mund te ndodh . Por pas kesaj jam shum i bindur se do te kem teper kujdes gjat kontaktit me shpirtin. edhe nje her te falenderoj shum shum shum.
Vizitor- Vizitor
Une ju lutem te mos e beni kete gje, se do pendoheni, se e kam praktiku mese 5 here dhe ne te njejtin vend ke kemi qene te tubuar, ku me eshte semure vajza dhe me ndihmen e allahut i qofshim fal dhe ndihmen e psikoterapeutve vajza tash eshte shume mire.

shpejtim.kabashi- Shkrime: 9
Formimi Nvaret Nga Antaret
Grupin mundemi me bo nese ju jeni te vendosur me formu kete grup. Ateher nese lexoni me lart une e kom cek kush don te jet pjestar i grupit duhet te kontaktojm permes emailitdhe te vendosim sa persona jemi per me u formu grupi nese arrihet numri ateher vendosim vendi ku te takohemi pastaj bejme planin se ku dhe si ta fillojm ket explorim extrem.
Vizitor- Vizitor
Kallexo kur hyn online ma shpesh, se spo te gjej kurre .. ne sa ora ?
adon- Shkrime: 14
Une nuk e kuptoj, njerezit qe do te formojne kete grup dhe do bejne ate ritual perfitojne dicka?
Apo thjesht do kene mundesine te perjetojne nje aventure?
Nqs eshte thjesht per aventure per mendimin tim mund te jete dicka e rrezikshme...dhe vetem nga kurioziteti mund ta pesojne keq, nuk e di.
Apo thjesht do kene mundesine te perjetojne nje aventure?
Nqs eshte thjesht per aventure per mendimin tim mund te jete dicka e rrezikshme...dhe vetem nga kurioziteti mund ta pesojne keq, nuk e di.
ajo vajza- Shkrime: 11
thjesht osht nje aventur
Nuk ka perfitim thjesht eshte nje ide e imja qe ti jepim nje mundesi te gjithe atyre qe deshirojne te mirren me gjera ekstreme ti realizojme keto gjera ne grup e jo ne vetmi.
Vizitor- Vizitor
budalleqe me thes
aman ca i keni keto budalleqe besoni se ajo u pushtua nga keto gjerat e botes tieter dhe i doli salc nga goja
hahahahahahahahahahahahahahahahah...........
ca i keni keto budalleqe qe besoni vertet .
une me shum besoj filmin e antikrishtit eshte me afer reales sesa kjo...
hahahahahahahahahahahahahahahahah...........
ca i keni keto budalleqe qe besoni vertet .
une me shum besoj filmin e antikrishtit eshte me afer reales sesa kjo...

jakud linda- Shkrime: 19
Un jam 15 kshuqe nuk besoj se jam e mirepritur :/
Sidoqofte kam gjetur nje vend perfekt 3:) Nje shtepi te banuar nga fantazmat.Do mblidhemi atje me 4 shoqe dhe do shohim c'do ndodhe.
Do jua tregoj pastaj
Sidoqofte kam gjetur nje vend perfekt 3:) Nje shtepi te banuar nga fantazmat.Do mblidhemi atje me 4 shoqe dhe do shohim c'do ndodhe.
Do jua tregoj pastaj

Pam BlackVeilBrides- Shkrime: 10
magjistari shkruajti:Siē thashė edhe mė lart, po e pėrserisė edhe njėherė ju kėshilloj fort qė tė mos pėrdoret OUIJA sepse shpirtrat e keqinj mund tė vijnė dhe tė ju posedojnė.
video total fake lol si u baka kjo pune diten po ta shikoni me kujdes jashte eshte diten edhe keta po therrasin nji shpirt lol ata vin vetem pas ores 11 te nates , por me gjith ate esht shembull i bukur se mund te pushtohesh po nuk patet kujdes

toni_bbb2000- Shkrime: 56
Une e kam praktiku OUIJA 4 here dhe te 4 herat kemi qene vetem 2 persona dhe gjithmone mbas ores 00:00 ne dhome me qiri etj.. por te 4 herat kemi qene te mbrojtur me hajmali..
Une nuk to ta pervoj kurre me OUIJA sepse hera e fundit na shkoi tersss e tera perfundoi me nje kercnim seriozz, kur dhe u paralajmruam ta leme te qete, qe aty ne dhome filloi nje ere pastaj ne dhomat tjera u degjuan hapa dhe trokitje te quditshmeeeee
Ju kisha sygjeru mos me perdor OUIJA sepse mund shume leht dikush ta pesoj,
por nese e perdorni kete forme siguroheni qe shpirtin qe do ta thirrni te jete i aferm i juaj i cili ne kete bote njihej si shpirt mire e me virtyte edhe pse do ta refuzoj FTESEN.
Une nuk to ta pervoj kurre me OUIJA sepse hera e fundit na shkoi tersss e tera perfundoi me nje kercnim seriozz, kur dhe u paralajmruam ta leme te qete, qe aty ne dhome filloi nje ere pastaj ne dhomat tjera u degjuan hapa dhe trokitje te quditshmeeeee
Ju kisha sygjeru mos me perdor OUIJA sepse mund shume leht dikush ta pesoj,
por nese e perdorni kete forme siguroheni qe shpirtin qe do ta thirrni te jete i aferm i juaj i cili ne kete bote njihej si shpirt mire e me virtyte edhe pse do ta refuzoj FTESEN.
exxtreme- Shkrime: 9
ejjj po ca beni kshu se lat nam....mos i fusni hundet aty ku nuk ju takojne ...se po e thirre njeher shpirtin do tju kthehet ter jeten...rrini ca i keni kto budalliqe...mos u perzieni kot edegjoni.,..Zoti nuk i do keto gjera
kimelab- Shkrime: 13
Une e kame praktikuar oujan shume here dhe me ata pjestare qe e kame provuar nuk kane ndodhur gjera te mira prandaj ju theme te beni kujdese dhe te perdoret nje metod tjeter dhe jo ouija sepse mund te kete pasoja
une di nje metode qe nuk ju sjelle shume deme do e kisha pranuar kete ftese por nuk jame afer PRISHTINES
une di nje metode qe nuk ju sjelle shume deme do e kisha pranuar kete ftese por nuk jame afer PRISHTINES

blak devill- Shkrime: 290
ju pershendes per ket ide por qesa koh esht kjo thirrje aka ndokush qe ka provu edhe me na tregu diqka tre lidhje me ket tem ju pershendes dhe pres ndonje pergjigjje prej njerit prej pjes marrsve dhe herave tejera nese mujm me ju bashku tung
kingmagjik- Shkrime: 7
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Atlantida
» Bota Jashtėtokėsore - 2
» E Pashpjegueshmja!
» Takova jashtėtokėsorėt!
» Shpirtėrore
» Lumturia
» shen maria
» Aforizma - Thėnie filozofike