Ritual - largimi i njė zakoni tė keq
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E BARDHĖ
Faqja 1 e 1 • Share •
Ritual - largimi i njė zakoni tė keq
Pėr tė hequr qafe njė zakon tė keq ...
(Lloji i magjise : magji e bardhė)
Materiali i nevojshem
- Njė copė letėr
- Laps
Nėn dritėn e hėnės nė rėnie, sė pari tė shkruani njė copė letėr atė qė ju doni tė dorėzoni. Pastaj ndani fletėn nė dysh. Pėrsėriteni kėtė gjest 3 herė. Pastaj, merrni letren dhe futeni nė tokė.
Pėr tė pėrfunduar thuani kėto fjalė:
"Duke i lutur Hėnės kur ajo ėshtė nė rėnie,
probleme qė unė vuaj, do tė hiqet
ajo qė mė shkakton dėm tani ėshtė robruar
shumė larg nėn tokė. "
©magjistari
Materiali i nevojshem
- Njė copė letėr
- Laps
Nėn dritėn e hėnės nė rėnie, sė pari tė shkruani njė copė letėr atė qė ju doni tė dorėzoni. Pastaj ndani fletėn nė dysh. Pėrsėriteni kėtė gjest 3 herė. Pastaj, merrni letren dhe futeni nė tokė.
Pėr tė pėrfunduar thuani kėto fjalė:
"Duke i lutur Hėnės kur ajo ėshtė nė rėnie,
probleme qė unė vuaj, do tė hiqet
ajo qė mė shkakton dėm tani ėshtė robruar
shumė larg nėn tokė. "
©magjistari

magjistari- Shkrime: 231
Re: Ritual - largimi i njė zakoni tė keq
Flm shume Magjistari qe na tregoni dicka keso soji, mirepo deshirojme te dijme ne se nga i dini ju te gjtha keto.....?
esma- Shkrime: 7
Ka treguar edhe me pare : ka thene qe pak nga librat, pak nga ajo qka ka degjuar, dhe pak nga pervoja, keto te tria jane bere bashke dhe ja i tregon ato qka ka mesuar. Nese ska thene keshtu le te me korigjon magjistari.
ēdo te mire
ēdo te mire
Trigon- Shkrime: 331
Hėna nė rėnie ėshtė atėherė kur Hėna ėshtė duke u larguar, fshehur apo "fjetur".

[i]
Ok nese vete personi kerkon te heqe nje zakon te keq,; por nese dikush e deshiron kete per dike tjeter, ka ndonje menyre ???
Ok nese vete personi kerkon te heqe nje zakon te keq,; por nese dikush e deshiron kete per dike tjeter, ka ndonje menyre ???
Analise- Shkrime: 31
Largimi i shprehive te keqija
Pėr tė ndihmuar dikė (apo pėr ti ndihmuar vetėvetes) psh :pėr tė ndaluar pirjen e duhanit, ngrėnjen e thonjėve apo ndonjė zakon tjetėr tė keq, merrni 9 fije floku qė i pėrkasin personit qė duam ta ndihmojmė dhe i mbėshtjellim ato rreth njė gozhdė hekuri.
Pastaj gozhdėn e ngulim diku nė natyrė, psh nė njė gardh tė vjetėr.
Zakonisht vesi i keq zhduken kur gozhda fillon tė ndryshket.
Pėr tė ndihmuar dikė (apo pėr ti ndihmuar vetėvetes) psh :pėr tė ndaluar pirjen e duhanit, ngrėnjen e thonjėve apo ndonjė zakon tjetėr tė keq, merrni 9 fije floku qė i pėrkasin personit qė duam ta ndihmojmė dhe i mbėshtjellim ato rreth njė gozhdė hekuri.
Pastaj gozhdėn e ngulim diku nė natyrė, psh nė njė gardh tė vjetėr.
Zakonisht vesi i keq zhduken kur gozhda fillon tė ndryshket.

Faleminderit magjistari per pergjigjen e pytjes.
Analise- Shkrime: 31
Magjistar te lutem, do te deshiroja te di menyren e komunikimit me GJIN (Jinn), .. jam shum i interesuar edhe kam njohuri deri diku rreth kesaj qeshtje, .. nese na tregon diqka do te isha shume mirnjohes.
Bleros- Shkrime: 4
o une i bera te gjitha dhe perseri vazhdoj qe te jem duhanpirese ,,,gjithsesi ka plot gjera te tjera qe jane teper te sakta ju pershendes eva
eva_shkoza@yahoo.com- Shkrime: 2
Bleros shkruajti:Magjistar te lutem, do te deshiroja te di menyren e komunikimit me GJIN (Jinn), .. jam shum i interesuar edhe kam njohuri deri diku rreth kesaj qeshtje, .. nese na tregon diqka do te isha shume mirnjohes.
eva_shkoza@yahoo.com- Shkrime: 2
pyetje
magjistar ju lutem nese ka mundesi , a mund te me tregoni ritualin e komunikimit me shpirtrat .
nuk e kam praktikuar asnjehere por me kane thene qe funksionon me te vertete dhe kam deshire ta provoje edhe vete .
ju lutem me tregoni .
nuk e kam praktikuar asnjehere por me kane thene qe funksionon me te vertete dhe kam deshire ta provoje edhe vete .
ju lutem me tregoni .

jakud linda- Shkrime: 19
[Ju lutem magjistar me shpjegoni pasi e ndajm letren ne dysh, do te vazhdoj te shkruaj ne pjaset e ndara apo ne leter tjeter.
manushaqa- Shkrime: 4
eva_shkoza@yahoo.com shkruajti:o une i bera te gjitha dhe perseri vazhdoj qe te jem duhanpirese ,,,gjithsesi ka plot gjera te tjera qe jane teper te sakta ju pershendes eva
Mesa di une ke bere gjene me te keqe qe mund te ndodhe, ndryshkja e gozhdes nuk eshte gje e mire :/
blackstar- Shkrime: 4
Flm magjistar, nuk e di vetem sa here e shoh henen me duket se ma ngroh zemren me duket se po bisedoj me te dhe se ajo mi ploteson deshirat ndoshta eshte vetem iluzion apo se di ēka mund te jete ????
vjollca tahiri- Shkrime: 8
magjistar a mund te me ndihmoni me nje magji sido qe te jete e bardhe e zeze ska shum rendesi , ajo qe un dua esht qe nje person te beje cdo gje qe do ti kerkoj un , psh qe te jetoje me vete me mua...te lutem me ndihmo se jam ne hall te madh

vjola mazelliu- Shkrime: 1
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E BARDHĖ
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Ajnshtajni dhe kuptimi i teorisė sė relativitetit
» Recetat e mjekesisė popullore pėr tė luftuar semundjet
» Nuk ka fund tė botės nė 2012
» Histori me Entitete - 2
» Zbulime nga personazhet e mistershme!
» Kuriozitete - 4
» Kryqi
» Mendimet rriten me vėmendje
» Facebook, si njė filial i CIA-s
» Pėrbindėshi i Prespės
» Cfare me ndodhi duke ecur rruges??!!!
» Mesazhi i Javės
» Marrezira ne emer te "zotit"!
» Zhdukja e Fese!!
» Ne ēfare gjuhe shkruajti Skenderbeu???
» Harta e Shqipėrisė, e profetizuar 2500 vjet mė parė?
» Dynamo magjistari i pabesueshem
» UFO qė u shafqen ne Kosovė
» Bota e Konspiracionit