Ritual - kthimi i dashurisė sė humbur
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E KUQE
Faqja 2 e 2 • Share •
Faqja 2 e 2 •
1, 2
Ritual - kthimi i dashurisė sė humbur
First topic message reminder :
Kthimi i njė dashurie tė humbur
(Lloji i magjise : magji e kuqe)
Materiali i nevojshėm
- Njė qiri i kuq
- Njė gjilpėrė
- Vetiver (barishte)
- Njė foto e personit qė doni ta riktheni
Procedura
Ndizeni qirin dhe futeni gjilpėrėn tuaj brenda saj.
Ndizeni vetiverin (barishten). Lejeni tė konsumohet disa minuta.
Pastaj vendoseni foton e personit para jush dhe me njė pėrqendrim tė madh tė thoni:
"Gjilpėrė nė flakė,
gjilpėrė e zjarrit,
pėrshko mendimet e tij dhe bėj qė ai tė mos ketė pushim,
deri sa zemra e tij nuk mė kthehet. "
Burimi: Magjia e Kuqe nga Alexandra Browski
Mos harroni tė mbroni veten gjatė njė ritual tė tillė sepse duke luajtur me arbiter tė lirė mund tė ju dalin disa bezdi.
©magjistari
Kthimi i njė dashurie tė humbur
(Lloji i magjise : magji e kuqe)
Materiali i nevojshėm
- Njė qiri i kuq
- Njė gjilpėrė
- Vetiver (barishte)
- Njė foto e personit qė doni ta riktheni
Procedura
Ndizeni qirin dhe futeni gjilpėrėn tuaj brenda saj.
Ndizeni vetiverin (barishten). Lejeni tė konsumohet disa minuta.
Pastaj vendoseni foton e personit para jush dhe me njė pėrqendrim tė madh tė thoni:
"Gjilpėrė nė flakė,
gjilpėrė e zjarrit,
pėrshko mendimet e tij dhe bėj qė ai tė mos ketė pushim,
deri sa zemra e tij nuk mė kthehet. "
Burimi: Magjia e Kuqe nga Alexandra Browski
Mos harroni tė mbroni veten gjatė njė ritual tė tillė sepse duke luajtur me arbiter tė lirė mund tė ju dalin disa bezdi.
©magjistari

magjistari- Shkrime: 231
Si mund ta bej qe te rikthehet
Kam qene i lidhur me nje vajze por vashdoj ta dua shume akoma.Si mund ta bej te rikthehet prapa me mua!!??
arber13- Shkrime: 4
Si ta kthej te dashuren?
KAM NJE BROBLEM ME TE DASHUREN TIME DUA TA KTHEJ POR NUK MUNDEM DOT DHE KERKOJ ME QDO KUSHT TA KTHEJ
DIELL- Shkrime: 13
Re: Ritual - kthimi i dashurisė sė humbur
i nderuar deshiron te sashurosh nje njeri apo ta robrosh
magjia nuk i ben njerzit te dashurojn por i robron kisha shum deshir qe me magji te mos provosh te besh
po edhe nese ben harro se ben nje jet te lumtir magja nuk zgjat shum gjat dhe me magjin merr fund edhe dashuria
prandaj mos u mundo shum te besh ket zgjedhje
magjia nuk i ben njerzit te dashurojn por i robron kisha shum deshir qe me magji te mos provosh te besh
po edhe nese ben harro se ben nje jet te lumtir magja nuk zgjat shum gjat dhe me magjin merr fund edhe dashuria
prandaj mos u mundo shum te besh ket zgjedhje
albi4all- Shkrime: 181
Fikrro osht antar ne ket forum si krejt na qe jem ama se di nashta keq qe kam fol ne emer ti tijj po sa her e visitoj qet forum edhe temat qe jon ktuu aj merr pjes edhe na spjegon se cilat jon anet e kqija te magjive edhe ktyne sene tjera per ato edhe ma merr menja qe aj din ksi lloj magjish masi qe veq i din anet negative te tyre..
Vile Hermani Valo- Shkrime: 4
e pa besueshme
nuk besoj qe do te ket sukses nje magji e till per deri sa nuk beson askush ne magji dhe me duket shum e pa realizuar
fitore paloja- Shkrime: 7
Ritual per me kthy dashurin e nje personi :S ?
Ta them te drejten , kurr nuk kam besuar nmagji :S
en nifar menyre po ,por jo plotsisht
por , disa sene qe kan ndodh njeten tem mkan bo me besu ..
shum bile .
mduhet ndim :S thom me vete a ka ndoni ritual magjik qe mundet me e shty ni person me e lon krenarin anash edhe me kan me ty prap,.
osht qeshtja ndashuri
pres pergjigje .
en nifar menyre po ,por jo plotsisht
por , disa sene qe kan ndodh njeten tem mkan bo me besu ..
shum bile .
mduhet ndim :S thom me vete a ka ndoni ritual magjik qe mundet me e shty ni person me e lon krenarin anash edhe me kan me ty prap,.
osht qeshtja ndashuri
pres pergjigje .
pedo.- Shkrime: 1
pedo
tu kisha lute perzemersishte te me tregosh diqka drejjt ? A gjithmone done me magji te mbash afer personin qe nuk ndjen asgje per ju ? Sikur Ai\Ajo ( se vet fakti qe juve sju di gjinin ) kishte me pas ndjenja per ty jom me se e bindur qe kishte me qen afer juve. Andaj te luse sinqerisht largoje nga mendja dhe mos lyp ndihme nga kto gjana se ju garantoj me jeten time nuk keni fitim asgje. Magjia nuk te mban gjithe jeten .. jo gjithe jeten ajo te ofron ate qe Zoti nuk ta dha kurr. te fala Mim.
Mim.- Shkrime: 37
magji per ta kthej te dashurin qe kemi pas diskusione te mdhaja
sot para nje jave jemi i dashuri edhe une i ndam. arysja ishte, qe ati i duhet kohe per vete veten edhe nuk ka send lidhje me mu. mirepo e di qe me don aj mua. edhe qe nje jave ne kemi pas kontakt sms edhe vetem kemi pas diskusione qe keto diskusione e kan larguar te dashurim edhe ma shume nga une
ju lutem, dini ndoj magji apo ritual per ta kthyer te dashurin edhe ti "harruar" ato konflikte qe e larguan edhe ma shum nga une?
ju faleminderit
mamacita
ju lutem, dini ndoj magji apo ritual per ta kthyer te dashurin edhe ti "harruar" ato konflikte qe e larguan edhe ma shum nga une?
ju faleminderit
mamacita
mamacitaaa- Shkrime: 1
Pėr tė tėrhequr njė dashuri tė humbur
kjo duhet te bahet kur te bej depilimin hena
matriali:
Njė gjilpėrė tė sterilizuar-
-Njė gur i vogėl i bardhė
-Dy qirinj: njė i bardhė dhe i kuqe
temjan-trėndafili,
Ritual:
djeg Qirin e bardhe tuaj dhe le tė djegur temjanin tuaj bashke. shponi gishtin tuaj pėr tė marrė njė pikė tė gjakut. Pėrdorni majė shkruese pėr tė shkruar inicialet e tyre nė gur si ato ju magjinoni ate, te koncentruar, edhe ēiftitn qė ju doni te baheni. shkruani gjithmonė me gjakun tuaj, tre qarqet me inicialet tuaja dhe ato tė tė tjerėve, duke pėrsėritur:
Me gjak, tė dua pėrgjithmonė, unė mendoj pėr ty ditėn dhe natėn, tė ktheheni tek unė shpejt pėr tė ndaluar atė qė mund te ndodhe nė kėtė mėnyrė.
Merrni njė moment tė pėrqėndroheni nė arsyet qė e ēuan atė te largohet thoni unė dua qe ti te kthehesh.djegni qirin tuaj dhe temjan deri ne fund. Dhe vėnė gurin nė njė vend tė fshehtė nė dhomėn tane te gjumi.
kjo duhet te bahet kur te bej depilimin hena
matriali:
Njė gjilpėrė tė sterilizuar-
-Njė gur i vogėl i bardhė
-Dy qirinj: njė i bardhė dhe i kuqe
temjan-trėndafili,
Ritual:
djeg Qirin e bardhe tuaj dhe le tė djegur temjanin tuaj bashke. shponi gishtin tuaj pėr tė marrė njė pikė tė gjakut. Pėrdorni majė shkruese pėr tė shkruar inicialet e tyre nė gur si ato ju magjinoni ate, te koncentruar, edhe ēiftitn qė ju doni te baheni. shkruani gjithmonė me gjakun tuaj, tre qarqet me inicialet tuaja dhe ato tė tė tjerėve, duke pėrsėritur:
Me gjak, tė dua pėrgjithmonė, unė mendoj pėr ty ditėn dhe natėn, tė ktheheni tek unė shpejt pėr tė ndaluar atė qė mund te ndodhe nė kėtė mėnyrė.
Merrni njė moment tė pėrqėndroheni nė arsyet qė e ēuan atė te largohet thoni unė dua qe ti te kthehesh.djegni qirin tuaj dhe temjan deri ne fund. Dhe vėnė gurin nė njė vend tė fshehtė nė dhomėn tane te gjumi.

toni_bbb2000- Shkrime: 61
Magjia nga personi ma i aferm
A ėshtė e mundur qė prindi (ne kete rast Nėna e Bashkėshortit)tė bej rituale magjie pėr ta ftohur djalin nga bashkeshortja .
Qka te bej me kete rast kur ndihem e vetme me problemin.
Qka te bej me kete rast kur ndihem e vetme me problemin.

Luljeta12- Shkrime: 10
Une jam ndare nga i dashuri,dhe tash po vuaj,ju lutem si ta kthej,ka qe nje muaj jemi ndare.Por nuk dua me magji ta kthej por disi tjeter ju lutem si ta kthej,dhe ti kerkoj falje per ate qe i kam bere

Gjinkalla- Shkrime: 364
mani
ju lutem a ka ndonje menyr per ta kthyer te dashurin tim jemi nda qe 3 muaj se po kam frik me ba ndonje rital magjie pres pergjigjen flm per mirkuptim

Ajmani- Shkrime: 1
lindita shkruajti:Flm shume Zt.Trigon, une jam besimtare shume e sinqerte e fese islame, jam femer e mbuluar, e adhuroj te vetmin Zot All-llahun, fali namazin dhe agjeroj, por deshiroj te di shume shuuuuum per gjerat qe ekzistojne e qe ne nuk i shohim, Zotin nuk e mohoj asnjehere dhe kurre, te Ai eshte kthimi dhe une ia kam friken....flm shume qe u pergjigjet ne pytjet e mia, iu uroj qe te kaloni mire dhe Zoti iu shperblefte me xhennet...
Pershendetje e nderuara lindita, te mbetem borq ne rast se nuk te them mendimin tim rreth asaj qfar mendoj une per ju personalisht. Mbas asaj qe lexova pyetjet e juaja te shumta dhe kuptova kurreshtjen e juaj..... dhe mbas kesaj qe deklaroni qe jeni nje femer besimtare e sinqert....dhe e mbuluar.... ne fakt kisha per te then se edhe DJALLI I MALLKUAR ESHTE I MBULUAR po edhe ai ka frigen Zotit... Por nuk e kuptoje perse vazhdon ne intrigat e tije.... Ketu duhet kuptuar mbulesen e djallit se edhe ai perdore djallezira prej me te ndryshmeve ..... pra a nuk eshte edhe ai i mbuluar ?. Shiqo bukuroshe ne rast se deshiron me te vertet te jesh nje femer e pastert ne besim mos gjurmo shum ne ate per qfar eshte E NDALUAR RREPTESISHT..... keshtu me nje ajet thuhet ( sqarim :nuk me kujtohet sureja e ajeti i sakt por thelbin e tij dua ta them ketu..) e pra aty thuhet:..... per disa gjera juve nuk ju dham njohuri dhe ju mos gjurmoni ne to se eshte mekat...... keshtu moter bukuroshe kam per te then shum ty... por po e permbylli me kaq, vetem se mos harroni nuk eshte nje femer muslimane e cila eshte e mbuluar me rrobe... dhe aq me pak nuk eshte nje femer mulsimane e cila kerkon te dije shum rreth magjise, te dije e te mesoj si praktikohen te mesoj qdo gje rreth magjis ne fakt personi i cili ka mesu qdo gje rreth masgjis dhe qe eshte ne gjendje te praktikon ato dreqnillake , ateher smundem ta quaj muslimane. keshtu qe skam per te then me shum ty ... edhe pse kam edhe 100 mij fjal per te ti then.....

dijon- Shkrime: 20
[quote="Trigon"]Une te tregoj edhe pse nuk e kam provuar por kam degjuar se si behet por ta dish se eshte gjynah i madh dhe eshte si droga nuk mund te largohesh me prej asaj udhe, nejse po te tregoj por nuk mbaj pergjejgjesi per asgje.................
pershendetje i nderuar , te them te drejten une meqe nuk kam njohuri rreth magjis se si behen e tek behen , dhe meqe po lexoja ketu ne kete forum , dhe pikrisht postimet e juaja tigron me ben pershtypjen se ju dini shum gjera rreth saj... si u duk edhe ne sqarimet qe i ke ber lindites......... nuk dua te debatoj rreth asaj se me pelqyen apo jo sqarimet e juaja , por me ngeli diq per te then pikrishte ne keta rreshtat e mesiperm t'juajt, keshtu qe kjo thenja e juaj me vrajti syrin:....... nejse po te tregoj por nuk mbaj pergjejgjesi per asgje................. diku me tjeter pash edhe nje thenje interesante te juajen e cila ishte keshtu : ......... E para gje qe ta kerkon eshte mohimi i Zotit, pasi ta mohon ti,
ai thote mire po une nuk mbaj pergjegjesi asgje per ty ēfare the ti,
une e kam frike Zotin, do te thote ai. E tash po shpresoje se mundemi te shtojm e te themi diq dhe ne , se paku kjo qe dua te them une eshte nje kendveshtrim i imi apo me mire te themi si u pasqyruat ju nepermjet shikimit tim trigon. Une me sa kuptoj kejo thenja e juaja e fundit ku ben fjal per xhindin , eshte shum e vertet se ai dhe shejtani i mallkuar mbas mashtrimit qe i ben njeriut ashtu shprehet, se e prnaon zotin dhe frigen e tij dhe se deklaron se nuk eshte pergjegjes mbi ate qfar ka ber ....( qe ka mashtruar dike dhe ka fut rruges se ndyre) Po i nderuar TIGON edhe kjo thenja e juaja e mesiperme : nejse po te tregoj por nuk mbaj pergjejgjesi per asgje. edhe kjo tingellon per mua njesoj si ajo e shejtanit, thjesht i tregon njeriut se te futet ne mekat ja hap dyert dhe i tregon rrugen qe te futet ne gabime te medha.... dhe pa pik turpi i thua : une po te tregoj por nuk mbaj pergjegjesi per ket qe po te tregoj..... hmmmmmm vllau ime ketu bi ne kundershtim te fort me ju, ku nuk mundem te leshoj pe dot...... dhe me ket e vertetova se nuk pertova te te shenoj e te them kete qe te thash....
Po e permbylli me kaq.. thuhet nje fjal shokun me te mirin e fiton gjat kritikes.... ahahhahaa kaloni mire te gjithe.
pershendetje i nderuar , te them te drejten une meqe nuk kam njohuri rreth magjis se si behen e tek behen , dhe meqe po lexoja ketu ne kete forum , dhe pikrisht postimet e juaja tigron me ben pershtypjen se ju dini shum gjera rreth saj... si u duk edhe ne sqarimet qe i ke ber lindites......... nuk dua te debatoj rreth asaj se me pelqyen apo jo sqarimet e juaja , por me ngeli diq per te then pikrishte ne keta rreshtat e mesiperm t'juajt, keshtu qe kjo thenja e juaj me vrajti syrin:....... nejse po te tregoj por nuk mbaj pergjejgjesi per asgje................. diku me tjeter pash edhe nje thenje interesante te juajen e cila ishte keshtu : ......... E para gje qe ta kerkon eshte mohimi i Zotit, pasi ta mohon ti,
ai thote mire po une nuk mbaj pergjegjesi asgje per ty ēfare the ti,
une e kam frike Zotin, do te thote ai. E tash po shpresoje se mundemi te shtojm e te themi diq dhe ne , se paku kjo qe dua te them une eshte nje kendveshtrim i imi apo me mire te themi si u pasqyruat ju nepermjet shikimit tim trigon. Une me sa kuptoj kejo thenja e juaja e fundit ku ben fjal per xhindin , eshte shum e vertet se ai dhe shejtani i mallkuar mbas mashtrimit qe i ben njeriut ashtu shprehet, se e prnaon zotin dhe frigen e tij dhe se deklaron se nuk eshte pergjegjes mbi ate qfar ka ber ....( qe ka mashtruar dike dhe ka fut rruges se ndyre) Po i nderuar TIGON edhe kjo thenja e juaja e mesiperme : nejse po te tregoj por nuk mbaj pergjejgjesi per asgje. edhe kjo tingellon per mua njesoj si ajo e shejtanit, thjesht i tregon njeriut se te futet ne mekat ja hap dyert dhe i tregon rrugen qe te futet ne gabime te medha.... dhe pa pik turpi i thua : une po te tregoj por nuk mbaj pergjegjesi per ket qe po te tregoj..... hmmmmmm vllau ime ketu bi ne kundershtim te fort me ju, ku nuk mundem te leshoj pe dot...... dhe me ket e vertetova se nuk pertova te te shenoj e te them kete qe te thash....
Po e permbylli me kaq.. thuhet nje fjal shokun me te mirin e fiton gjat kritikes.... ahahhahaa kaloni mire te gjithe.

I drejtohem Magjistarit
Pershendetje i nderuar Magjistar
Per ju kam shum pytje por sote po ju beje vetem nje, e ajo eshte ne perputhje me temen e juaj Kthimi i njė dashurie tė humbur. Meqe fjala DASHURI eshte e gjere ne kuptim, pytja ime eshte: se a funksionon kjo metod magjie e juaja ne deshiren per cdo femer e cila josh syrin dhe ambiciet tona e cila ngjall e trazon epshin tone, pra pytja konkrete eshte a mundemi te bejm per vete cdo femer qe une dashuroj? a mundem qe me kete magji tjuajen te beje qe cdo femer qe ta fus nen pushtetin time apo me mire te them cdo femer qe mua me pelqen dhe dashuroje ta bej ti dorzohet deshirave te mija?
Shpresoj se dote me pergjigjeni.
Me kaqe ju pershendes perzemersishte
Per ju kam shum pytje por sote po ju beje vetem nje, e ajo eshte ne perputhje me temen e juaj Kthimi i njė dashurie tė humbur. Meqe fjala DASHURI eshte e gjere ne kuptim, pytja ime eshte: se a funksionon kjo metod magjie e juaja ne deshiren per cdo femer e cila josh syrin dhe ambiciet tona e cila ngjall e trazon epshin tone, pra pytja konkrete eshte a mundemi te bejm per vete cdo femer qe une dashuroj? a mundem qe me kete magji tjuajen te beje qe cdo femer qe ta fus nen pushtetin time apo me mire te them cdo femer qe mua me pelqen dhe dashuroje ta bej ti dorzohet deshirave te mija?
Shpresoj se dote me pergjigjeni.
Me kaqe ju pershendes perzemersishte

gjinkalla5 shkruajti:Une jam ndare nga i dashuri,dhe tash po vuaj,ju lutem si ta kthej,ka qe nje muaj jemi ndare.Por nuk dua me magji ta kthej por disi tjeter ju lutem si ta kthej,dhe ti kerkoj falje per ate qe i kam bere
Pershendetje e nderuara gjinkalla
Duke pas parasyshe se bashkimi i dy personave kur te behet ne dashuri apo pamarrparasysh se ku ... nuk eshte i perjetshem dhe nuk eshte patjeter te jet i perjetshem... nuk je e para e as e fundit qe je ndare nga i dashuri keshtu qe shpresoj mbase kan kaluar disa muaj edhe vuajtja e juaj ka pushuar pak.... Por sa i perket lutjes tende qe ke bere, une mesa di nga pervoja e jetes , po te them se spari duhet njohur problemin tend qe te mund te ndihmon dikush tjeter, keshtu qe ju spari duhet ta tregoni problemin tend qe ke pasur me te dhe je ndar, ne menyr qe ne te mundemi te gjykojme per ju dy dhe te shprehim mendimet tona se qfar ne mendojm. Keshtu mandej ti dot marresh parasysh mendimet tona dikush jep nje keshill dikush nje kritik dikush tjeter nje formul magjie dikush tjeter ndonje lutje etj etj etj shpresoj se me ne fund e perzgjedh ti iden me te miren dhe ndoshta te ndihmon. Por edhe nje gje pot them dhe mos harro kurr ne jeten tenden , se ndonjeher nje ndarje apo nje humbje qe te ndodh ( pamarrparasysh se per qfar humbje behet fjale ) eshte e dobishme per ty per jeten tende.
E tash meqe ke kerkuar ndihme dhe meqe une nuk po di se si te ndihmoj... po te them dy tri fjal . Kur ta humbesh dike, duhet te luftosh ta fitosh ate qe ke humbur, nganjeher pikrisht ate te cilin ke humbur e nganjeher dike tjeter me te mire se ai qe ke humbur, pra mos u kufizo vetem ne ate xxx person shiqo se ka edhe tjer , thuhet se njeriu njeher dashuron , por simbas meje nuk qendron kjo teori me te verteten , Njeriu dashuron shum here njeriu dashuron gjat gjith jetes se tije ne vazhdimesi.. une mendoj keshtu, edhe nje shembell: Kur njeriu e shkatrron nje vetur ndeshje apo prishje-defekt ai ika tri zgjidhje:
ne rend te pare)shikon per ta rregulluar ate vetur qe ta bej funksionale.
e dyta) nese nuk rregullohet shiqon ta blej nje tjeter vetur te re me te mire apo me te keqe se ajo e para, aty vendos simbas kaqikut te tije simbas mundesive pra, dhe natyrisht simbas shijes qe ka ai ose ajo.
dhe e treta) eshte ajo e domosdoshmja qe nuk ke qfar te besh tjeter te mbetesh per nje kohe te caktuar pa vetur, derisa te pjeken kushtet qe te besh nje vetur tjeter...
Mendoj se edhe ky shembell i pergjigjet pytjes tende e para shiqo nese ke mundesi te permiresojsh at gabim qe ishte shkatar i ndarjes e dyta nese nuk permiresohet ateher te mbetet te pajtohesh me te ashtuquajturin FAT te jetes, dhe te shiqosh nje djalosh-burre-mashkell tjeter i cili i ploteson nevojat tua dhe deshirat tua i cili i pergjigjet cejfit tend dhe shijes tende. dhe e treta eshte ajo tjetra qe ndoshta duhet te kesh ndonje pushim-pauz te dashuris edhe me kete duhet te pajtohesh. ndoshta e zgjata pak kam parasysh, shpresoj se kam then ndonje gje per ty.
Me kaq ju pershendes kaloni mire.

Faqja 2 e 2 •
1, 2
EXPLORER UNIVERS :: ∽ OKULTIZEM ∽ :: MAGJI :: MAGJI E KUQE
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Reptilian,Illuminati shfaqen ne filmin vizatimor Conan!
» Marrėzira njerėzore 2
» Kuriozitete - 4
» Kuriozitete!
» Blood of the "Gods" - Gjaku i "Zotave"
» Ajnshtajni dhe kuptimi i teorisė sė relativitetit
» Recetat e mjekesisė popullore pėr tė luftuar semundjet
» Nuk ka fund tė botės nė 2012
» Histori me Entitete - 2
» Zbulime nga personazhet e mistershme!
» Kryqi
» Mendimet rriten me vėmendje
» Facebook, si njė filial i CIA-s
» Pėrbindėshi i Prespės
» Cfare me ndodhi duke ecur rruges??!!!
» Mesazhi i Javės
» Marrezira ne emer te "zotit"!
» Zhdukja e Fese!!
» Ne ēfare gjuhe shkruajti Skenderbeu???